Kızlarım İçin 12. Bölüm Fragmanı İzle 20 Şubat

Kızlarım İçin 12. Bölüm Fragmanı İzle 20 Şubat

Kızlarım İçin dizisinin yeni bölümü olan 12. Bölümünü salı akşamı saat 20:00 de Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz...

Kızlarım İçin dizisinin yeni bölümü olan 12. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kızlarım İçin yeni bölümleriyle salı günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Kanal D'de yayınlanan Kızlarım İçin dizisi 12. Bölüm yeni fragman izle…

Kızlarım dizisi Konusu; Yaşar evin geçimini sağlamak için mahalleden komşuları Zübeyir’in kahvehanesinde ve oto yıkamacıda çalışmaya başlamış lakin yine de karısının dırdırından kurtulamamıştır.

Anne ve babalarının kavgalarına mani olamayan beş kız kardeşinse tek yapabileceği bir an önce kurtulmak için bir yol bulmaktır. En büyük ablaları Selva evli olduğu için bu durumdan en az etkilenenidir. Kumru evin en büyüğü tıp fakültesi son sınıftadır ve para kazanıp hem kendini hem kardeşlerini kurtarmasına bir yıl kalmıştır. Sumru da üniversitededir ama o sorunlardan kaçmak için eğlenmeyi seçmiştir.

Duygularıyla hareket eder. Canı ne zaman ne isterse öyle davranıp öyle yaşar. Suna daha lisededir ama Kumru ablasını örnek alarak kafasını kitaplara gömerek evdeki huzursuzluktan kaçmaya çalışır. En küçükleri zavallı Hüma ise her şeyden en fazla etkilenen olur.

Anne ve babalarına rağmen kız kardeşler mutludurlar. Çünkü birbirlerine sahiptirler. En kötü zamanlarında bile içlerinden biri herkesi güldürecek bir şey yapar. Ancak annelerinin yaptığı bir hata başta Yaşar olmak üzere tüm çocukların hayatını geri dönülmez bir şekilde değiştirecektir.

Kızlarım Dizisi Oyuncuları; Fikret Kuşkan (Yaşar), Tuvana Türkay (Kumru), Elifcan Ongurlar (Sumru), Sanem Yeles (Selva), Ahsen Eroğlu (Suna), Ülkü Duru (Hacer), Serdar Özer (Yağız), Anıl Tetik (Egemen), Özgün Çoban (Alper), Sibel Taşçıoğlu (Ayten), Numan Çakır (Zübeyir), Hakan Yufkacıgil (Tayfun)

kizlarim-icin-12-bolum-fragmani

Kızlarım İçin 11. Bölümde Neler Olacak?

Hüma ile ilgili gerçek, Yaşar'ı çok büyük sarsıyor!

Sumru ve Tayfun evlenecekler mi? Hüma'nın kendi kızı olmadığını öğrenen Yaşar'ın acısı dinecek mi? Bu gerçekle Yaşar ve kızlarının hayatı nasıl sarsılacak? Egemen, sağlığına kavuşabilecek mi?

Kızlarım İçin, merakla beklenen özetsiz yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Kızlarım İçin 10. Bölüm Özeti

 Sumru'nun Tayfun ile olan durumunu Yaşar öğreniyor! Sumru ve Tayfun arasında yeni bir aşk mı başlıyor?

Kumru'yu hata yaparken gören Yağız, ondan sadece bu durumu kabul etmesini beklemektedir. Kumru ise sessizliğe gömülerek sadece gözleriyle konuşmaya çalışır. Sumru ve Tayfun arasında yakınlaşamalr başlar. Bu yakınlaşmayı öğrenen Yaşar, kızıyla yüzleşir. Kızına Tayfun'u layık görmeyen Yaşar, üzüntüden kahrolur.

Kızlarım İçin, merakla beklenen yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Kızlarım İçin  dizisinin yeni bölümü olan, 12. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Kızlarım İçin  Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kızlarım İçin dizisi yeni bölümleriyle salı Akşamı Kanal D’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.