Kızlarım İçin 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı

Kızlarım İçin 3.Bölüm 2.Fragmanı Yayınlandı, Kızlarım İçin 3.Bölümünü salı akşam saat 20:00 de kanal d ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kızlarım İçin 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kızlar babalarının hapse girmesinden sonra şimdi de haciz şoku yaşıyor! Kızlarım İçin, merakla beklenen yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Kızlar haciz şoku ile karşı karşıya! Babaları hapiste ve kendileri de sokakta kalma riski ile ne yapacaklarını düşünürler. Egemen ve Yağız kızların yanında olup onlara destek olmaya çalışır. Alper borcu ödemek için harekete geçer. Kumru ise, kardeşleri için çırpınır!

Sumru’nun kurtarılmasıyla biraz olsun mutlu olan kızlar eve haciz gelip sokağa atılınca hepten kahrolur. Yağız ve Egemen onlara yardım etmek için çırpınırken Alper bu borcu kendinin ödeyeceğini söyler. Hacer oğlu Alper’i Kumru’dan korumak için Kumru’ya Yağız’ların evinde bakıcılık işi ayarlar. Baş ağrıları artan Egemen, Sumru’dan etkilenmeye başlamıştır.

Kumru eve gelen haciz için para kazanmaya uğraşırken aklının bir köşesinde hep kardeşleri vardır. Sumru’nun Zübeyir’e olan nefretini fark eder ve bunun nedenini sorgulamaya başlar, bir de orta da Sumru’nun kaybolan intihar mektubu vardır.

Bu arada kızlarına kavuşmak ve onları bu çektikleri acılardan kurtarmak isteyen Yaşar, öldürülen koğuş arkadaşının yerine geçerek hapisten kaçabilecek mi?

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar