KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Ataoğlu TÜGİAD heyetini Kabul etti

KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Ataoğlu TÜGİAD heyetini Kabul etti

KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, yatırım olanakları ile ilgili incelemelerde bulunmak üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gelen Türkiye Genç...

KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, yatırım olanakları ile ilgili incelemelerde bulunmak üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gelen Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) heyetini kabul etti.

KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, TÜGİAD heyetini kabul etti. TÜGİAD Başkanı Ali Yücelen, sadece bireysel değil kolektif bir fikir geliştirerek Kıbrıs'ın genç girişimcilerinin dünyayı bir pazar olarak gören şirketlerinin temelini atmak niyeti ile yola çıktıklarını söyledi. Bakan Ataoğlu da, Kuzey Kıbrıs ismini dünya pazarına yaymak amacı ile Türkiye'nin çeşitli illerinde ve değişik ülkelerde tanıtım etkinlikleri gerçekleştirdiklerini söyledi. Gerçekleşen etkinliklerde sadece ülke turizmini değil inşaat firmaları, emlakçılar, üniversiteler ile Kuzey Kıbrıs'ın genelini tanıtmaya çalıştıklarını ifade eden Ataoğlu, yapılacak yatırımlar ve oluşacak ortaklıkların ülke ekonomisini daha da güçlendireceğini ifade etti.

TÜGİAD'IN yapacağı tüm ortaklıklara, tüm yatırımlara destek vereceklerini, prosedürün hızlanmasına yardım edeceklerini belirten Ataoğlu, "Kıbrıs Akdeniz'in anahtarıdır. Kurulacak olan ortaklıklar ve doğru stratejiler, Güney Kıbrıs'ın üzerimize kapatmaya çalıştığı tüm kapıları teker teker açacaktır" dedi.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.