Kocaali Şerbetpınarı Köyü

Kocaali Şerbetpınarı Köyü

Şerbetpınarı Köyü haberleri, Kocaali Şerbetpınarı köyü güncel son dakika gelişmeleri, Şerbetpınarı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sakarya Köyleri Arasında yer alan Şerbetpınarı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Kocaali Şerbetpınarı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Şerbetpınarı köyü son dakika gelişmeleri, Şerbetpınarı köyüne özgü yemekler, Kocaali Şerbetpınarı köyünün tarihi, Şerbetpınarı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Şerbetpınarı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Şerbetpınarı , Sakarya ilinin Kocaali ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Şerbetpınarı köyü resimleri ve Şerbetpınarı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kocaali Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Kocaali Sakarya Arası Kaç Km? Kocaali Hava Durumu? Kocaali Köyleri ve Sakarya Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sakaryalı iseniz Sakarya Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Sakaryalı Ünlüler arasında Kocaali Şerbetpınarı Köyünde doğan biri var mı? Kocaali Doğumlu Ünlüler Kimler?

ŞERBETPINARI KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Şerbetpınarı , Sakarya ilinin Kocaali ilçesine bağlı bir mahalledir. Mahallede, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılmamasının yanı sıra taşımalı eğitim sisteminden faydalanılmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyonşebekesi yoktur. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.