Komşular 3.Hafta Tanıtımı

Fox tv nin hafta içi hergün yayınlanan dizisi komşular 3 hafta tanıtımı yayınlandı. Komşular dizisini hafta içi hergün 17:00 de fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Deniz nihayet Demir’le araları düzeldiği için mutluyken Demir Ankara’dan gelen tehdidin etkisiyle Deniz’i kendisinden uzaklaştırmak zorunda kalır.

Ersin, Ankara’da karıştıkları soygundan sonra kaybolan para için Demir’i sıkıştırmaya devam ederken Haldun da Deniz’i Demir’den uzak durması konusunda uyarır.

Canan kısa bir iyilik döneminin ardından yine gerçek yüzünü gösteren Suzan’a tepki koymaya başlar. Fidyecilerle otelde buluşan Osman’ı büyük bir sürpriz beklemektedir.

Demir’in para sorununu çözmek için Önder ve Engin bütün mahalleyi içeren parlak bir fikir geliştirirler. Seza Haldun’la konuşmalarında Haldun’un aşka dair en büyük yarasını öğrenir.

Akşam restoranda yapılacak bir organizasyona yardımcı olan Tunç’un Nazlı’yla yakınlaşması Seza’yı rahatsız eder. Deniz, her şeye rağmen Demir’e ulaşmanın bir yolunu ararken onu başka bir kızla sarmaş dolaş görünce alt üst olur.

Komşular yeni bölümleriyle Hafta İçi Her Gün 17.00'de FOX'ta!

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar