Kuru Kafa Figürlü Motosiklet Kapkaççıyı Yakalattı

Kuru Kafa Figürlü Motosiklet Kapkaççıyı Yakalattı

Adana'da kapkaç yapan zanlı, kullandığı motosikletindeki kuru kafa figüründen yola çıkan ekipler tarafından yakalandı.

Adana'da kapkaç yapan zanlı, kullandığı motosikletindeki kuru kafa figüründen yola çıkan ekipler tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Sucuzade Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Seyhan ilçesinde 2 ayda 7 ayrı kapkaç hadisesinin peşine düzen ekipler, iş yerlerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedilen kapkaç anı görüntülerini incelemeye aldı. Kask takan kapkaççıların olay sırasında kullandıkları motosikletin üzerinde kuru kafa resmi olduğu saptandı. Bölgeyi ablukaya alan polis, aynı cadde üzerinde G.M.'nin elindeki cep telefonunu alıp kaçak motosikletli kapkaççıların peşine düştü. Motosikletlerinde kuru kafa resmi olan Hüseyin A. ile amcasının oğlu Metin A. kısa sürede yakalandı. 4 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan Hüseyin A.'nın üzerinden, G.M.'nin elinden çalınan cep telefonu çıktı. Emniyette sorgulanan zanlılar, G.M.'nin cep telefonunu çaldıklarını itiraf ederken, önceki suçlamaları kabul etmedi. Hüseyin A. tutuklanırken, Metin A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu arada zanlıların adliyeye sevk edilmesi haberlere yansıdı. Haberi televizyonda gören Seray S. (35) Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği'ne gelerek "Benim de cep telefonumu önünde kuru kafa olan motosikletteki şahıs alıp kaçmıştı. Ancak ben korktuğum için şikayetçi olmamıştım. Televizyonda izledim, benim de telefonumu bunlar çaldı" dedi. Polis, bunun üzerine serbest kalan Metin A.'yı tekrar gözaltına aldı. Metin A. polise kapkaç yapmadığını söyledi. Ancak genç kadın, kapkaç yapan şahsın Metin A. olduğunu söyledi. Polis de güvenlik kamerasından yaptığı incelemede kuru kafa motosiklet ile gelip kapkaç yapan ancak kask olduğu için yüzü görünmeyen şahısla Metin A.'nın ayakkabısı ve kıyafetlerinin aynı olduğunu belirledi. Bu durum Metin A.'ya sorulduğunda aynı ayakkabı ve kıyafeti başkasının da giyebileceğini söyledi. Polis, Metin A.'ya kapkaç suçundan işlem yaparak adliyeye sevk etti. Metin A. ikinci kez adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Öbür taraftan polis, babası Oktay K.'nin otomobilini çalan ve arkadaşları Mustafa Ç. (27), H.Ç. (16) ve M.Ö. (13) ile Hatice K. (56) isimli kadının Atakent Mahallesi'nde cüzdanını çalan M.K.'yi de (16) yakaladı. Zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan yaşı büyük olan Mustafa Ç. tutuklandı.

Kuru Kafa Figürlü Motosiklet Kapkaççıyı Yakalattı

Kuru Kafa Figürlü Motosiklet Kapkaççıyı Yakalattı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.