Law and Order: Special Victims Unit 19. Sezon 17. Bölüm Fragmanı İzle

Law and Order: Special Victims Unit 19. Sezon 17. Bölüm Fragmanı İzle

Law and Order: Special Victims Unit 19. Sezon 17. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Law and Order: Special Victims Unit’in 19. sezon 17. bölümü 21 Mart 2018 (Çarşamba) tarihinde yayınlanacak.

Law and Order: Special Victims Unit dizisinin yeni bölümü olan 19.Sezon 17. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Law and Order: Special Victims Unit , yeni bölümleriyle çarşamba günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Law and Order: Special Victims Unit dizisi 19.Sezon 17. Bölüm yeni fragman izle…

Law and Order: Special Victims Unit’in 19. sezon 17. bölümü 21 Mart 2018 (Çarşamba) tarihinde yayınlanacak.

Law and Order: Special Victims Unit Genel Hikaye

Televizyon tarihinin en çok izlenen polisiye dizilerinden olan LAw&Order Special Victim Unit ile, New York'da suçluların peşine düşüyor.

Yeraltı dünyasının karanlık suçlarının peşinde koşan özel bir birim. Newyork polis departmanında cinsel suçlar konusunda uzman kişilerden oluşan bir ekip, sıradan insanları hayrete düşürecek vakalarla uğraşıyor.

Her yeni gün, yeni suçlarla baş etmeye çalışan ekip, aynı zamanda özel hayatlarının dengesini de kurmak zorunda. Her bölümü ayrı bir olaya odaklanan dizi 1999'dan beri yayında.

Law and Order: Special Victims Unit 19. sezon 17. bölüm İzle

Law and Order: Special Victims Unit dizisinin yeni bölümü olan 19. Sezon 17. Bölümünü çarşamba günü NBC kanalından izleyebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.