"Laz Marks" İzleyenlerden Tam Not Aldı

"Laz Marks" İzleyenlerden Tam Not Aldı

'Laz Marks" adlı tiyatro oyunu, Kartal Belediyesi'nin Aralık ayı etkinlikleri kapsamında sahnelendi.

'Laz Marks" adlı tiyatro oyunu, Kartal Belediyesi'nin Aralık ayı etkinlikleri kapsamında sahnelendi. Tiyatro sanatçısı Haldun Açıksözlü, oyunun sonunda izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Kartal Belediyesi Aralık ayı kültür- Sanat etkinlikleri kapsamında "Laz Marks" adlı tiyatro oyununu sanatseverlerle buluşturdu. Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde sahnelenen tiyatro oyununu çok sayıda vatandaş izledi. Tek kişilik politik komedi olan oyunda Haldun Açıksözlü, ünlü sosyolog ve düşünür Karl Marks'ı Karadenizli olarak canlandırdı. Açıksözlü'nün Türkiye ve dünya siyasetine bol bol gönderme yaptığı oyunda kahkahalar hiç eksik olmadı. "Laz Marks" izleyenler tarafından çok beğenilirken, tiyatro oyuncusu Haldun Açıksözlü oyunun sonunda ayakta alkışlandı.

Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde sahnelenen tiyatro oyununu çok sayıda vatandaş izledi. Tek kişilik politik komedi olan oyunda Haldun Açıksözlü, ünlü sosyolog ve düşünür Karl Marks'ı Karadenizli olarak canlandırdı. Açıksözlü'nün Türkiye ve dünya siyasetine bol bol gönderme yaptığı oyunda kahkahalar hiç eksik olmadı. "Laz Marks" izleyenler tarafından çok beğenilirken, tiyatro oyuncusu Haldun Açıksözlü oyunun sonunda ayakta alkışlandı.

"Laz Marks" İzleyenlerden Tam Not Aldı

"Laz Marks" İzleyenlerden Tam Not Aldı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.