Madde Bağımlısı Hasta Acil Servisi Birbirine Kattı !

Madde Bağımlısı Hasta Acil Servisi Birbirine Kattı !

Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi’ne gelen madde bağımlısı bir hastanın elinde bıçakla acil serviste olay çıkarttığı bildirildi.  Sağlıkçıların Sesi isimli sosyal medya hesabı tarafından yayınlanan görüntülerde acil...

Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi'ne gelen madde bağımlısı bir hastanın elinde bıçakla acil serviste olay çıkarttığı bildirildi. 

Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi’ne gelen madde bağımlısı bir hastanın elinde bıçakla acil serviste olay çıkarttığı bildirildi. 

Sağlıkçıların Sesi isimli sosyal medya hesabı tarafından yayınlanan görüntülerde acil servisin ne hale geldiği gözler önüne serildi. Paylaşımda acil servisde görevli olan bir hekimin de ifadelerine yer verildi, “Madde bağımlısı Hasta belinde bıçakla gelip acili birbirine kattı elinde sigarasıyla çıkıp gitti ! Acil hekimi :”belindeki bıçağı göstererek hekimlerimizi korkutarak akineton yaptırıp eski bir reçetesi var gabapentin ve pregabalin grubu ilaçlar yazdırmaya çalışıyor. Defalarca beyaz kod verdik idareye defalarca söyledik. suç duyurusunda bulunacaz deyip umursamadılar ve biz ilacı yaptırmayınca kendini kesip tekrar geliyor ve ne güvenlik ne polis fayda etmiyor. Videoda bu gece travma alanını dağıtıp elini kolunu sallayarak sigaraya çıktı” (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı) 

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.