MADEF Malatya’yı İstanbullara tanıtacak

MADEF Malatya’yı İstanbullara tanıtacak

Malatya Dernekler Federasyonu (MADEF) Genel Başkanı Yılmaz Durmuş 1-5 Kasım tarihleri arasında İstanbul'da Malatya Tanıtım Günleri etkinliği düzenleyeceklerini...

Malatya Dernekler Federasyonu (MADEF) Genel Başkanı Yılmaz Durmuş 1-5 Kasım tarihleri arasında İstanbul'da Malatya Tanıtım Günleri etkinliği düzenleyeceklerini belirterek, bundan dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'dan destek istedi.

Malatya Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Durmuş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti. Ziyarette, 1-5 Kasım tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak olan Malatya Tanıtım Günleri etkinliği konuşuldu. Ziyarette konuşan Malatya Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Durmuş, yapılacak olan tanıtım günleri hakkında bilgiler vererek, "Bugün İstanbul'dan Malatya'ya çok kıymetli Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Bey'i ziyarete geldik. Ziyaret sebebimiz İstanbul'da 1-5 Kasım tarihleri arasında Yeni Kapıda yapacağımız Malatya Tanıtım Günleri ile ilgili istişare etmek. Başkanıma da teşekkür ediyorum. Bu konuda İnşallah bize oradaki tanıtım noktasını Battalgazi Belediyesi olarak her konuda destek sağlayacak. Biz de o noktada İstanbul'da alt yapısını hazırlıyoruz Malatya Dernekleri Federasyonu olarak. Bu konuda istişareye geldik. Biz bu vesile ile de İnşallah İstanbul'da yapacağımız Malatya Tanıtım Günlerine tüm hemşehrilerimizin gerekli ilgi alakayı göstermelerini bekliyoruz" ifadelerini kullandı. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Yılmaz bey ve arkadaşları Malatya'nın tanıtımı noktasında 1-5 Kasım tarihleri arasında İstanbul'da ki Yeni Kapıda yapılacak tanıtım noktasında bizim bu konuda nasıl bir materyalleri ile oraya katılacağımız noktasında bir istişare amacıyla buraya gelmişler. Biz bu konu ile ilgili Kültür Müdürlüğümüzdeki yetkili arkadaşlarımıza gerekli talimatları verdik. Bu konuda gerekli çalışmaları yapacaklar. İnşallah Malatya'nın tanıtımı, Battalgazi'nin tanıtımı noktasında Yeni Kapı'da yapılacak o stant ve içeriği anlamında arkadaşlarımız bir çalışma yapacaklar. O çalışmalar Yılmaz Bey ile istişare edilecek. Ve netice itibariyle İstanbul'da Yeni Kapıda Malatya'nın en üst seviyede tanıtılması, Battalgazi'nin en üst seviyede tanıtılması noktasında gerekli çalışmalar yapılacaktır diye düşünüyorum. Ben tekrar Malatya'nın tanıtımı noktasında göstermiş olduğu gayretten dolayı Yılmaz Beye ve MADEF yetkililerine teşekkür ediyorum. Kendilerini burada görmekten ve ağırlamaktan dolayı da büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum" diye konuştu.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.