Mahkum 12.Bölüm Fragmanı İzle

Mahkum 12.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Mahkum dizisinin yeni bölümü olan 12.Bölümünde neler olacak? Mahkum dizisinin yeni bölümü olan 12.Bölümünü salı akşamları Fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Savaş’ın karanlık geçmişiyle ilgili bilgilere ulaşan Barış, Büge’yi kurban etmeye hazırlandığını öğrenir. Rafi’den gelen telefona cevap vermesiyle birlikte artık iş yapmaya hazırdır. Ancak Rafi’nin son ve büyük bir isteği olacaktır. İçlerinde ticari geçmişlerini emniyete sızdıran bir köstebek vardır. Barış’ın bunu bulup, teslim etmesini ister. Köstebeği arayışa giren Barış, hiç beklemediği bir isimle karşı karşıya kalır.

Yaptığı hesaplamalarla firar planının son aşamasına gelen Fırat, eylem için müfettişlerin geldiği sinema gecesini seçer. Her şey yolunda giderken yan koğuşlardan kulaklarına gelen isyan hazırlığı, tüm planlarını alt üst etmek üzeredir. Bir yandan diğer mahkumlarla, diğer yandan firar eylemiyle uğraşan Fırat’ın tek bir şansı kalmıştır. Büyük firarı başarabilecek midir?

Mahkum dizisinin yeni bölümü olan 12.Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox TV’den izleyebilirsiniz. Mahkum Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Mahkum dizisi yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de Fox TV’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
1
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.