Mahkum 13.Bölüm Fragmanı İzle

Mahkum 13.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Mahkum dizisinin yeni bölümü olan 13.Bölümünde neler olacak? Mahkum dizisinin yeni bölümü olan 13.Bölümünü salı akşamları Fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Fırat’ın ve arkadaşlarının firarı, Barış’ın kurduğu tüm düzenin alt üst olmasına neden olacaktır. İçeride kontrol altında tuttuğu Fırat, şimdi her an cinayet bıçağını bulup Barış’ın sonunu getirebilir. Artık şehrin sokaklarında gezen düşmanının yanında bir de köstebek meselesi Barış’ı zora sokar. Barış kılığında müebbetlik katil, Savaş kılığında ölüm cezası olan köstebektir. Bu girdaptan kurtulmak için feda edecek bir kurban seçmek zorunda kalır.

Büyük firar planıyla cezaevinden kaçan Fırat ve arkadaşları, kendilerini güvene aldıktan sonra harekete geçerler. Amaç cinayetin işlendiği gerçek bıçağı bulmaktır. Zihninin karanlıklarında yolculuğa çıkan Fırat, hiç beklemediği bir yerde bulur kendini. Bıçağı alıp, özgürlüğüne kavuşabilecek midir?

Mahkum dizisinin yeni bölümü olan 13.Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox TV’den izleyebilirsiniz. Mahkum Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Mahkum dizisi yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de Fox TV’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.