Malatya Polisinden ‘Joker’ Operasyonu

Malatya Polisinden ‘Joker’ Operasyonu

Malatya polisi tarafından gerçekleştirilen "Joker" operasyonunda sahte kimliklerle Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavına giren 12 kişi ile onlara yardım...

Malatya polisi tarafından gerçekleştirilen "Joker" operasyonunda sahte kimliklerle Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavına giren 12 kişi ile onlara yardım eden 2 şüpheli gözaltına alındı.

Malatya'da e-sınav merkezinde gerçekleştirilen sürücü belgesi sınavında bazı adayların durumundan şüphelenilmesi üzerine durum polise bildirildi. Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri Ağrı'dan sınav için Malatya'ya gelen 12 şüphelinin sınavlara sahte kimlik kullanarak girdiklerini tespit etti.

Polis ekipleri, başkalarının yerine sahte kimlikle sınava giren "Joker" olarak tabir edilen 12 şüpheli ile onlara yardım ettiği ileri sürülen 2 kişiyi gözaltına aldı.

Şüpheliler sorgularının ardından öğleden sonra "Resmi belgenin düzenlenmesinde yalan beyan" ve "Başkasına ait kimlik ve kimlik bilgilerinin kullanılması" suçlarından Malatya adliyesine sevk edildi.

Malatya Polisinden ‘Joker’ Operasyonu

Malatya Polisinden ‘Joker’ Operasyonu

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.