Manisa Bbsk Mustafa Derin Anısına Futbol Turnuvası Düzenledi

Manisa Bbsk Mustafa Derin Anısına Futbol Turnuvası Düzenledi

Manisa Büyükşehir Belediyespor, 1994-2002 yılları arasında yeşil beyazlı formayı terleten ve 14 Nisan 2005 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını...

Manisa Büyükşehir Belediyespor, 1994-2002 yılları arasında yeşil beyazlı formayı terleten ve 14 Nisan 2005 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Mustafa Derin anısına futbol turnuvası düzenledi. Turnuvanın başlama vuruşunu Mustafa Derin'in babası Raci Derin ve Manisa Büyükşehir Belediysespor Yönetim Kurulu üyesi Özcan Nalbantlar yaparken, oyuncunun giydiği 4 numaralı formada eski takım arkadaşları tarafından imzalanarak, ailesine takdim edildi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un kuruluşundan 2002 yılına kadar yeşil beyazlı takımda top koşturan ve gösterdiği başarılı performansla transferler gerçekleştiren Mustafa Derin unutulmadı. Adına Manisa Büyükşehir Belediyespor tarafından futbol turnuvası düzenlendi. Fikri Bayrıl Spor Tesisleri'nde düzenlenen turnuvaya Derin'in anne ve babası Raci-Sevinç Derin, abla ve eniştesi Funda-Murat Edinç, Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Nalbantlar ve eski takım arkadaşları katıldı.

Turnuvanın başlama vuruşunu Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Nalbantlar ve babası Raci Derin yaparken yirmi beşer dakikalık 2 devre oynanan karşılaşmanın ardından eski takım arkadaşları tarafından imzalanan 4 numaralı forma, Mustafa Derin'in ailesine takdim edildi. Forma takdimi sırasında duygusal anlar yaşanırken, Manisa BBSK ailesi tarafından düzenlenen bu organizasyonun kendileri için çok önemli olduğunu dile getiren baba Raci Derin, "Oğlumun unutulmadığını görmek beni çok duygulandırdı. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyespor yönetimi ve takım arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Nalbantlar da, Mustafa Derin'i anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen futbol turnuvasını geleneksel hale getirmek istediklerini söyledi. Nalbantlar, "Manisa'nın yetiştirdiği önemli değerlerinden biri olan Mustafa Derin'i anmak için böyle bir organizasyon düzenledik. Ailesi ve eski takım arkadaşlarının katılımıyla güzel bir çalışma oldu. Bundan sonraki senelerde de bu organizasyonu sürekli hale getirmek istiyoruz. Ailesi ve arkadaşlarına katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Manisa Bbsk Mustafa Derin Anısına Futbol Turnuvası Düzenledi

Manisa Bbsk Mustafa Derin Anısına Futbol Turnuvası Düzenledi

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.