MASKİ, mesleki risk eğitimleri düzenliyor

MASKİ, mesleki risk eğitimleri düzenliyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yürüttüğü çalışmalarda iş sağlığı ve...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yürüttüğü çalışmalarda iş sağlığı ve güvenliği önlemlerini en üst düzeyde tutmak adına eğitimlerini sürdürüyor.

Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Akhisar ilçesindeki saha personeline yönelik "Mesleki Risk Eğitimi" düzenledi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı işbirliği ile düzenlenen programda, personele gerekli eğitim verildi. Eğitimde, sağlıklı ve güvenli bir ortam temin etmek, iş kazalarını ve mesleki hastalıkları azaltmak, çalışanların karşı karşıya bulundukları mesleki riskler ile bu risklere karşı alınması gerekli tedbirlere değinildi. Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen eğitim İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürü Mesut Kuşçu ve Eğitim İşleri şube Müdürü Necmi Şirinkaya'nın gözetiminde yapıldı.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı ve İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu Başkanı Mahmut Bilgen, il genelinde görev yapan personele yönelik iş sağılığı ve güvenliği eğitimlerini düzenli olarak verdiklerini belirtti. Bilgen, "MASKİ Genel Müdürlüğü olarak personelimizin iş sağlığını ve güvenliğini her şeyin üstünde tutuyoruz. Bu kapsamda sürekli olarak denetimler, toplantılar ve eğitimler düzenliyoruz. Bu eğitimlerdeki öncelikli hedefimiz iş sağılığı ve güveliği bilinci oluşmuş ve buna uygun davranış kazanmış MASKİ çalışanları yetiştirmektir" dedi.

MASKİ, mesleki risk eğitimleri düzenliyor

MASKİ, mesleki risk eğitimleri düzenliyor

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.