Masumlar Apartmanı 42.Bölüm Fragmanı

Masumlar Apartmanı 42.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümü olan 42.Bölümünde neler olacak? Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümü olan 42.Bölümünü salı akşamları TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Aile, Han’ın eve dönüşünün mutluluğunu yaşarken Gülben ve Esat’ın evlilik kararıyla tatlı bir  telaş başlar. Hikmet, en kısa sürede Esat’ın ailesini alıp usulüne uygun şekilde Gülben’i istemeye gelmeleri konusunda diretir. Safiye hem eve yabancıların girecek olmasının stresini yaşar hem de o kadar kısa sürede evi nasıl hazırlayacaklarının derdine düşer.
 
Rüya ise Han’la karşılaştıklarında Anıl’ın ona her şeyi anlattığından emin olur ve o umutsuzlukla Han’a önemli bir itirafta bulunur. Han’ın, Rüya ve annesinin konuşmalarına tanık olmasıyla öğrendikleri ise Rüya’ya bakışını değiştirir.

 
Sonunda isteme günü gelir çatar. Gülben, o akşamı kazasız belasız atlatabilmek için hiç olmayacak bir plan yapar ancak bu plan onu daha da zora sokacaktır.

Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümü olan 42.Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Masumlar Apartmanı Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Masumlar Apartmanı dizisi yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de TRT 1’de...


BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.