Masumlar Apartmanı 59.Bölüm Fragmanı

Masumlar Apartmanı 59.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümü olan 59.Bölümünde neler olacak? Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümü olan 59.Bölümünü salı akşamları TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Han ve Ceylan, tatsız sonuçlanan konuşmalarının ardından tatili yarıda kesip şehre dönerler. Han, vazgeçilmez sığınağına, “çöplüğe” gider ancak hiç beklemediği biriyle karşılaşır. Safiye ise Naci’nin sıkıntısını anlamaya çalışırken büyük bir sırrı öğrenir. Bu sır, Safiye’nin kaldırabileceğinin çok ötesindedir. Gülben, kayınvalidesine destek olmak için çırpınırken, evde yeni birinin varlığı, takıntılarıyla baş etmesini güçleştirir. Doktorla bu konuyu konuşur ve onu bir hayli zorlayacak bir ödevle döner eve. Bu ödev, o büyük sırrı Gülben’in de öğrenmesiyle sonuçlanacaktır.

Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümü olan 59.Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Masumlar Apartmanı Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Masumlar Apartmanı dizisi yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de TRT 1’de...


BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.