Mehmetçik Kut'ül Amare 14. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle TRT 1

Mehmetçik Kut'ül Amare 14. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle TRT 1

Mehmetçik Kut'ül Amare 14. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Mehmetçik Kut'ül Amare dizisinin yeni bölümü olan 14. bölümünü perşembe akşamı trt 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Mehmetçik Kut'ül Amare dizisinin yeni bölümü olan 14. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Mehmetçik Kut'ül Amare, yeni bölümleriyle perşembe günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. TRT 1'de yayınlanan Mehmetçik Kut'ül Amare 14. Bölüm yeni fragman izle…

Mehmetçik Kut'ül Amare Genel Hikaye | Konusu

Mehmetçik Kûtulamâre dizisi, Birinci Cihan Harbi’ne hazırlanan Osmanlı devletinde, tek hayalleri devletin yeniden dirilişi ve kurtuluşu olan, gönlünde vatan sevdasından başka bir şey bulunmayan Mehmet ve arkadaşlarının destansı hikâyesini konu alıyor. Darülfünun talebesi olan Mehmet, vatanı için her türlü fedakarlığı ve çabayı göstermekten geri durmaz. Bu amaçla başında Süleyman Askeri Bey’in bulunduğu ve en kabiliyetli askerlerin seçildiği Osmancık Taburu’na katılıp cepheye gitmek için büyük bir mücadele gösterir.
 
İhtişamlı bir devletin varislerine bıraktığı son destan olan Kûtulamâre Zaferi’ni konu alan dizi, Mehmet karakterini merkezine alarak her anı heyecan, aksiyon ve derin duygularla yoğrulmuş hikâyesiyle seyirciyle buluşacaktır. Bunun yanında Mehmet’in, vatan için canını ortaya koyarken karşısına çıkacak Zeynep ile yaşayacakları sevda ise, çöle yazılan bir aşk destanı olacaktır.
 
Mehmet, başında Süleyman Askeri Bey’in bulunduğu Osmancık Taburu’yla birlikte Arap coğrafyasında büyük bir mücadele gösterecektir. Bölgede yaptıklarıyla Osmancık Taburu içinde büyük bir kahraman haline gelecektir. Mehmet kahramanlıkları İngilizlerin oyunlarını bozacak ve Kûtulamâre destanının mimarı olacaktır.
 
Osmanlı Devleti’nin, İngilizleri Kûtulamâre’de kuşatıp teslim almasında canını ortaya koyacak olan Mehmet ile birlikte Osmancık Taburu’nun diğer kahraman askerleri de yakından tanıtılacaktır. Aynı zamanda Osmanlı Devleti askerleriyle, İngiliz askerleri arasında çöllerde, dağ başlarında, nehirlerde yaşanan amansız mücadele tarihi kaynaklara dayanılarak anlatılacaktır.

mehmetcik-kutul-amare-14-bolum-fragmani

Mehmetçik Kut'ül Amare 14. Bölüm İzle

Mehmetçik Kut'ül Amare dizisinin yeni bölümü olan 14. bölümünü perşembe akşamı trt 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

“Kut’ta Bayram Havası”

Esaret zincirlerini kıran Osmanlı neferleri şehre ulaşmayı başarmıştır. Kut’ta bir bayram havası hâkimdir. Bu durum herkesin zafere olan inancını perçinlemiştir. Esirlerin kurtarılması, İngiliz karargâhında ise bomba etkisi yaratır. Cox’un bu hezimeti unutturacak planı nedir?
 
“Zeynep ve Mehmet buluşur”

Esaretten dönen Mehmet, Zeynep ile yeniden bir araya gelir. Birbirlerine açamadıkları sevdaları onları bir çıkmazın içine sürüklemiştir. Savaş devam ederken, Memleket yangın yeriyken her şeye rağmen büyüyen aşkları artık bir neticeye ulaşabilecek midir?
 
“Said Kurtulur”

Uzun süredir rehin tutulan Said nefes kesen bir mücadele ile kurtarılmıştır. Ancak asıl tehlike henüz geçmemiştir. Said’in, olanlar karşısında ki tavrı bir krize neden olacak mıdır?
 
“Cox’un büyük planı”

Üst üste mağlubiyetler alan Cox, yeni planını devreye sokacaktır. Ancak bu planın işleyebilmesi için önünde bir engel vardır. Victoria… Cox’un Victoria için tasarladığı akıl almaz plan amacına ulaşabilecek midir?
 
“Üsküplü bildiğini okuyor”

Peş Peşe gelen zaferlerin ardından yeni hamlenin ne olacağı konusunda ihtilafa düşen Üsküplü ve Şefik’i tehlikeli bir ayrılık beklemektedir. Üsküplü, her şeyi göze alarak kendi planını uygulamak ister.  Peki, Üsküplü’nün planı nedir? Şefik, uygulamasına müsaade edecek midir?

Mehmetçik Kut'ül Amare dizisinin yeni bölümü olan, 14. Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Mehmetçik Kut'ül Amare Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Mehmetçik Kut'ül Amare dizisi yeni bölümleriyle perşembe Akşamı TRT 1’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.