Mehmetçik Kut'ül Amare 16. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle TRT 1

Mehmetçik Kut'ül Amare 16. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle TRT 1

Mehmetçik Kut'ül Amare 16. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Mehmetçik Kut'ül Amare dizisinin yeni bölümü olan 16. bölümünü perşembe akşamı trt 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Mehmetçik Kut'ül Amare dizisinin yeni bölümü olan 16. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Mehmetçik Kut'ül Amare, yeni bölümleriyle perşembe günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. TRT 1'de yayınlanan Mehmetçik Kut'ül Amare 16. Bölüm yeni fragman izle…

Mehmetçik Kut'ül Amare Genel Hikaye | Konusu

Mehmetçik Kûtulamâre dizisi, Birinci Cihan Harbi’ne hazırlanan Osmanlı devletinde, tek hayalleri devletin yeniden dirilişi ve kurtuluşu olan, gönlünde vatan sevdasından başka bir şey bulunmayan Mehmet ve arkadaşlarının destansı hikâyesini konu alıyor. Darülfünun talebesi olan Mehmet, vatanı için her türlü fedakarlığı ve çabayı göstermekten geri durmaz. Bu amaçla başında Süleyman Askeri Bey’in bulunduğu ve en kabiliyetli askerlerin seçildiği Osmancık Taburu’na katılıp cepheye gitmek için büyük bir mücadele gösterir.
 
İhtişamlı bir devletin varislerine bıraktığı son destan olan Kûtulamâre Zaferi’ni konu alan dizi, Mehmet karakterini merkezine alarak her anı heyecan, aksiyon ve derin duygularla yoğrulmuş hikâyesiyle seyirciyle buluşacaktır. Bunun yanında Mehmet’in, vatan için canını ortaya koyarken karşısına çıkacak Zeynep ile yaşayacakları sevda ise, çöle yazılan bir aşk destanı olacaktır.
 
Mehmet, başında Süleyman Askeri Bey’in bulunduğu Osmancık Taburu’yla birlikte Arap coğrafyasında büyük bir mücadele gösterecektir. Bölgede yaptıklarıyla Osmancık Taburu içinde büyük bir kahraman haline gelecektir. Mehmet kahramanlıkları İngilizlerin oyunlarını bozacak ve Kûtulamâre destanının mimarı olacaktır.
 
Osmanlı Devleti’nin, İngilizleri Kûtulamâre’de kuşatıp teslim almasında canını ortaya koyacak olan Mehmet ile birlikte Osmancık Taburu’nun diğer kahraman askerleri de yakından tanıtılacaktır. Aynı zamanda Osmanlı Devleti askerleriyle, İngiliz askerleri arasında çöllerde, dağ başlarında, nehirlerde yaşanan amansız mücadele tarihi kaynaklara dayanılarak anlatılacaktır.

mehmetcik-kutul-amare-16-bolum-fragmani

Mehmetçik Kut'ül Amare 16. Bölüm İzle

Mehmetçik Kut'ül Amare dizisinin yeni bölümü olan 16. bölümünü perşembe akşamı trt 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

“ Zeynep ve Mehmet kavuşabilecek mi?”
Savaş tüm hızıyla devam ederken filizlenen bir aşk hikâyesi nihayete ermek üzeredir. Mehmet Zeynep’i ninesinden istemiş ancak umduğu cevabı bulamamıştır. Peki, Efsa hatun Mehmet’e neden hayır demiştir?
 
“ Cox Üsküplü ile aynı kaderi paylaşır”
General Barrett ile yaşadığı anlaşmazlıklar Cox’un hapse atılmasına sebep olmuştur. Cox, savaşın en önemli anlarında eli kolu bağlı olarak bekleyecek midir?
 
“ Şefik, Üsküplü Ali’nin peşine düşer”
Emre uymamak ve Devlete ait silahlara el koymaktan tutuklanan Ali, Mehmet ve Said’in yardımıyla hapisten kaçmayı başarmıştır. Ancak bu Şefik’in daha da öfkelenmesine sebep olur. İşler çığırından çıkmıştır. Artık Üsküplü Ali bir kaçaktır. Bir an önce şehirden çıkması gereken Üsküplü’ye tanımadığı birinden yardım eli uzanır. Peki, Üsküplü’ye hiç ummadığı anda yardım eden bu yabancı kimdir?

Mehmetçik Kut'ül Amare dizisinin yeni bölümü olan, 16. Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Mehmetçik Kut'ül Amare Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Mehmetçik Kut'ül Amare dizisi yeni bölümleriyle perşembe Akşamı TRT 1’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.