Mehmetçik Kut'ül Amare 18. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle TRT 1

Mehmetçik Kut'ül Amare 18. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle TRT 1

Mehmetçik Kut'ül Amare 18. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Mehmetçik Kut'ül Amare dizisinin yeni bölümü olan 18. bölümünü perşembe akşamı trt 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Mehmetçik Kut'ül Amare dizisinin yeni bölümü olan 18. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Mehmetçik Kut'ül Amare, yeni bölümleriyle perşembe günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. TRT 1'de yayınlanan Mehmetçik Kut'ül Amare 18. Bölüm yeni fragman izle…

mehmetcik-kutul-amare-18-bolum-fragmani

Mehmetçik Kut'ül Amare 18. Bölüm İzle

Mehmetçik Kut'ül Amare dizisinin yeni bölümü olan 18. bölümünü perşembe akşamı trt 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

“İki düşman karşı karşıya”
Yüzbaşı Şefik ile yaşadığı anlaşmalığın vatana ihanet boyutuna ulaşması Üsküplü’nün işini zorlaştırmıştır. Cox, Şerif Neccar’ın da yardımı ile Üsküplü’yü ele geçirmeyi başarır. Peki, Cox’un amacı nedir? Bu büyük karşılaşmanın sonucunda Üsküplü Cox’un elinden nasıl kurtulacaktır?
 
“Kardeş kanı akacak mı?”
Şamil çavuş ve askerler, Ali kumandanı ve onunla beraber kaçan neferleri Hüsrev Bey’den aldıkları bilgi ile yakalamak üzere çadıra gelirler. Ancak Üsküplü çadırda yoktur. Mehmet ve beraberindekilerin de teslim olmaya niyeti yoktur. Bu karşılaşma kan dökülmeden sonuca ulaşabilecek midir?
 
“Üsküplü’nün büyük planı nedir?”
Süleyman Askeri Ordusu ile yola çıkacaktır. Artık büyük savaş çok yaklaşmıştır. Üsküplü ve beraberindekiler çok önemli bir vazifeyi yerine getirmek zorundadır. Peki bu vazife nedir?
 
“Hüsrev Bey’in imtihanı”
Evlatları vatan haini olarak ilan edilen Hüsrev Bey, büyük bir acıyla karşı karşıyadır. Şefik kumandan ile yüzleşen Hüsrev Bey, bu tartışmayı kaldırabilecek midir?

Mehmetçik Kut'ül Amare dizisinin yeni bölümü olan, 18. Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Mehmetçik Kut'ül Amare Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Mehmetçik Kut'ül Amare dizisi yeni bölümleriyle perşembe Akşamı TRT 1’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.