Mehmetçik Kut'ül Amare 20. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle TRT 1

Mehmetçik Kut'ül Amare 20. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle TRT 1

Mehmetçik Kut'ül Amare 20. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Mehmetçik Kut'ül Amare dizisinin yeni bölümü olan 20. bölümünü perşembe akşamı trt 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Mehmetçik Kut'ül Amare dizisinin yeni bölümü olan 20. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Mehmetçik Kut'ül Amare, yeni bölümleriyle perşembe günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. TRT 1'de yayınlanan Mehmetçik Kut'ül Amare 20. Bölüm yeni fragman izle…

mehmetcik-kutul-amare-20-bolum-fragmani

Mehmetçik Kut'ül Amare 20. Bölüm İzle

Mehmetçik Kut'ül Amare dizisinin yeni bölümü olan 20. bölümünü perşembe akşamı trt 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

İngiliz karargahına sızarak İngiliz ordusunun harekat planına ulaşan Üsküplü, bu değerli bilgiyi Yüzbaşı Şefik’e ulaştırmıştır. Ancak aralarında yaşananlar, ikili arasındaki gerginliği devam ettirmektedir.

Peki Şefik, Üsküplü ile yaşadığı sorunları bir kenara bırakıp ona itimat edecek midir?
 
“Cox Üsküplü’yü durdurabilecek mi?”
 
Harekat planını Üsküplü’nün öğrenmesine engel olamayan Cox, bu bilginin Şefik’e ulaşmasına engel olabilecek midir? Aksi taktirde tüm planları boşa gidecek olan Cox için bu durum geri dönüşü olmayan felaketlere yol açabilir. Şimdi bir tedbir almalı ve bu planın hayata geçirilmesini engellemelidir. Peki, Cox’un planı nedir?
 
“ Mehmet ve Zeynep için dönüm noktası”
 
Yaşanan zorluklara rağmen Zeynep’ten vazgeçmeyen Mehmet, önemli bir karar almanın eşiğindedir. Bu karar, hayatı boyunca taşıyacağı bir yükü beraberinde getirecektir. Mehmet’in alacağı önemli karar nedir?

Mehmetçik Kut'ül Amare dizisinin yeni bölümü olan, 20. Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Mehmetçik Kut'ül Amare Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Mehmetçik Kut'ül Amare dizisi yeni bölümleriyle perşembe Akşamı TRT 1’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.