Memur-sen Ve Eğitim Bir Sen’den ‘Tercihimiz Evet’ Konferansı

Memur-sen Ve Eğitim Bir Sen’den ‘Tercihimiz Evet’ Konferansı

Memur-Sen Genel Başkanlığı tarafından başlatılan "Memur-Sen'e davet, tercihimiz evet" konferansları çerçevesinde Tarsus'taki sendika üyeleriyle de bir...

Memur-Sen Genel Başkanlığı tarafından başlatılan "Memur-Sen'e davet, tercihimiz evet" konferansları çerçevesinde Tarsus'taki sendika üyeleriyle de bir araya geldi.

Tarsus 75. Yıl Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konferansa, Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Atilla Olçum, Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Mersin İl Başkanı Abdullah Çelik, Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Tarsus İlçe Başkanı Hüsamettin Aktaş ve sendika üyeleri ile davetliler katıldı.

Kur'a-ı Kerim Tilaveti ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda konuşan Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Atilla Olçum, sendika olarak ülkenin selameti ve geleceği için referandumda "evet" diyeceklerini ifade etti.

Türkiye'nin kısa sürede çok zorlu badirelerden geçtiğini ifade eden Olçum, "Bu zorlu süreçte sorumluluk alarak "Memur-Sen'e Davet, Tercih Evet" sloganıyla 81 ilde, 1 milyon 111 bin üye hedefi ve referandumda "evet" tercihiyle çalışmalar yürütüyoruz. 16 Nisan, sivil bir anayasaya yol açacağı için bizler "evet" diyoruz. İnsanların en hayırlısı insana faydalı olandır anlayışını içeren kültür ve medeniyet değerlerimizi referans alarak sendikacılık yaptık. Bu nedenle bu kararımızı daha geniş yayabilmek için çalışıyoruz. Bu sadece basit seçim değildir. Bu evet kararımız çok önemli. Fazla uzağa gitmeden hemen birkaç yıl içinde meydana gelen, 27 Nisan e-muhtırası, gezi olayları ve en uzu gece olan 15 Temmuz darbe girişimini iyi okumak gerekir. Allah'ın izni ile 16 Nisan Türkiye'nin yaşadığı gelgitlerin sona erdiği gün olacaktır" ifadelerini kullandı.

Olçum, son olarak bu süreçte sendika üyelerinin daha azimle çalışması gerektiğini ifade etti.

Memur-sen Ve Eğitim Bir Sen’den ‘Tercihimiz Evet’ Konferansı

Memur-sen Ve Eğitim Bir Sen’den ‘Tercihimiz Evet’ Konferansı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.