Mersin Giad İnşaat Ve Yapı Sektörü Buluştu

Mersin Giad İnşaat Ve Yapı Sektörü Buluştu

Mersin Girişimci İş Adamları Derneği (GİAD) İnşaat ve Yapı Sektörü Komisyonu toplantısını bu hafta İdris Balkan'ın ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Mersin Girişimci İş Adamları Derneği (GİAD) İnşaat ve Yapı Sektörü Komisyonu toplantısını bu hafta İdris Balkan'ın ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Her hafta düzenli olarak yapılan ve sektörün sorunlarının konuşulduğu İnşaat ve Yapı Sektörü Komisyon Toplantısı bu hafta Mersin GİAD Üyesi İdris Balkan'ın iş yerinde gerçekleştirildi. Başkan Mehmet İzol ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de katılımı ile inşaat sektörünün sorunlarının konuşulduğu toplantıda, kentsel dönüşüm, imar planları, otopark, altyapı, 34. Cadde çevresindeki kötü kokular, yol katılım harçları ve hafriyat bedelleri gibi konulara çözüm önerileri sunuldu. Özellikle 3. Çevre Yolu üzerindeki spor salonu civarında küçükbaş ve büyükbaş hayvan besleyen vatandaşların sebep olduğu kötü kokuların ciddi sorun teşkil ettiğini belirten İnşaat ve Yapı Sektörü Komisyon Başkanı Ahmet Arıcan, konu ile ilgili gerekli yerlere müracaat edeceklerini söyledi. Enerjisa'nın trafo ve altyapı sorununa da dikkat çeken Arıcan, şu anda şantiye elektriği kullandıklarını ifade ederek, altyapı ve trafo sorunlarının bir an önce çözüme kavuşması gerektiğini belirtti.

Mersin GİAD Başkanı Mehmet İzol ise sektör komisyonlarının yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini dile getirerek, "Biz Yönetim Kurulu olarak her sektörün sorunlarına ve çözüm önerilerine hakim olamayabiliriz. Fakat sektör komisyonlarının raporlarını sıkı takip ediyor, çözüm önerileri ile ilgili yönetim kurulunda çalışmalar yapıyoruz. Bu anlamda bugün gerçekleştirilen bu toplantıyı da oldukça faydalı buluyorum" dedi.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.