Mersin Kariyer Buluşmaları Programı’nın İlki Yapıldı

Mersin Kariyer Buluşmaları Programı’nın İlki Yapıldı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mersin'deki öğrencileri Türkiye'de yapmış oldukları yatırımlarla örnek olmuş değerlerle buluşturmak amacıyla hazırladığı...

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mersin'deki öğrencileri Türkiye'de yapmış oldukları yatırımlarla örnek olmuş değerlerle buluşturmak amacıyla hazırladığı Mersin Kariye Buluşmaları Programı'nın ilkini yaptı.

Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi'nde başlayan programda, bir özel mobilya şirketinin yönetim kurulu başkanı başarı öyküsünü kendi ağzından anlattı. Programa, Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Müdür Yardımcısı Emre Duru, ilçe milli eğitim müdürleri ve öğrenciler katıldı. Program 15, Temmuz ve tüm şehitler anısına saygı duruşunda bulunuldu. Ardından öğrencilere ve katılımcılara hitaben başarı hikayesinden bahseden iş adamı, bugüne kadar pek çok konferans verdiğini, ancak ilk defa bu kadar öğrenciye bir arada konferans vermenin sevincini yaşadığını, bunun için de İl Milli Eğitim Müdürü Koca'ya teşekkürlerini sunduğunu söyledi. Çanakkale Biga doğumlu olduğunu belirten iş adamı, 6 kardeşiyle beraber çıktığı yolda yaşadığı deneyimleri esprili bir üslupla paylaşarak öğrencileri hem güldürdü hem de geçtikleri zor süreçleri anlattı. Başarıya giden yolda başarısızlıkların da mümkün olduğunu ve yılmadan çalışmanın önemine vurgu yapan iş adamı, daha sonra öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Milli Eğitim Müdürü Koca ise "Teşrifleriniz, öğrencilerimizin aydınlık geleceklerinin temelinde çok önemli yer tutacaktır. Zorluklarla bu noktalara gelmiş sizin gibi bir iş adamının örnek teşkil etmesi bizler için mutluluk kaynağıdır. Bu programda emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Mersin Kariyer Buluşmaları Programı’nın İlki Yapıldı

Mersin Kariyer Buluşmaları Programı’nın İlki Yapıldı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.