Mezoterapi İle Yıpranmış Ciltlere Son

Mezoterapi İle Yıpranmış Ciltlere Son

Medikal Estetik Hekimi Dr. Arzu Atalan, mezoterapi ile yıpranmış ciltlere son verildiğini belirterek, "Yüz mezoterapisi, yüz, boyun, dekolte, el sırtlarında...

Medikal Estetik Hekimi Dr. Arzu Atalan, mezoterapi ile yıpranmış ciltlere son verildiğini belirterek, "Yüz mezoterapisi, yüz, boyun, dekolte, el sırtlarında oluşan yaşlanma etkilerinin giderilmesinin yanında sigara ve alkolden zarar gören ciltlerin de tedavisinde kullanılır." dedi.

Dermaklinik Estetik ve Güzellik Merkezinden Medikal Estetik Hekimi Dr. Arzu Atalan, yüz mezoterapisinin, mikroenjeksiyon tekniği ile deri içine doğal maddelerin (cildin yapısını destekleyen vitamin, mineral) verilmesi ile üst ve orta deri tabakasında yenilenme sağlanması işlemi olduğunu ifade ederek, "Yüz mezoterapisi, yüz, boyun, dekolte, el sırtlarında oluşan yaşlanma etkilerinin giderilmesinin yanında sigara ve alkolden zarar gören ciltlerin de tedavisinde kullanılır. Özellikle orta yaş ve üzerinde güneşin zararlı etkilerine maruz kalmış, yıpranmış ciltlerde, sigara kullanan, beslenmesine dikkat etmeyenlerde, ciltte kuruluk ve sarkma gibi yakınması olan kişilerde iyileştirici etkisi çok belirgindir. Ciltte yıpranma etkileri henüz başlamadan, kırışıklık ve çizgiler henüz oluşmadan düzenli mezolift uygulaması cildin olduğundan daha genç, sağlıklı ve canlı görünmesini sağlar. Mezolift yöntemi botox ve dolgu uygulamaları ile kombine edilebilir. Ortalama 4-6 seans, yılda bir kez uygulanır, uygulama sıklığı kişiye göre değişmekle birlikte her 1-2 ayda bir tek seans olarak da uygulanabilir. Tedavi sonucunda ilk etki canlı bir yüz etkisi, ikinci etki lifting yani gerginlik, orta tabakada yukarı doğru kaldırma, gerginlik, ve kırışıklıkların dolma etkisidir. Seans sayısı arttıkça dolgu etkisi kalıcı olur." şeklinde konuştu.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.