MHP Kozan İlçe Başkanlığından basın açıklaması

MHP Kozan İlçe Başkanlığından basın açıklaması

MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, "MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin "Türkmenler sahipsiz ve yalnız değildir" sözünün arkasındayız. Bu gönüllülerin...

MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, "MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin "Türkmenler sahipsiz ve yalnız değildir" sözünün arkasındayız. Bu gönüllülerin içinde biz de varız demek için buradayız" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Kerkük ile ilgili kullandığı "Gönüllü 5000 ülkücü göreve hazırdır" ifadesinin ardından MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, İlçe Başkanlığı binasında parti ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililerle basına toplantısı düzenledi. "Eğer Kerkük için ülkücülere bir görev düşerse ilk başta Kerkük'e ben gitmeye hazırım" diyen Atlı, "Barzani çetesi bu cesareti kimden, kimlerden almaktadır. Bugüne kadar her türlü zulmü sineye çekip sağduyuyla hareket eden Türkmenler için artık bu bardağı taşıran damla olmuştur. Silahların gölgesinde, ölümün eşiğinde ve bütün tehditlere rağmen Kerkük sokaklarını dolduran ve her tarafı Ay-yıldızlı gök bayrakla donatan Türkmen kardeşlerimize " her türlü mücadelenizde yanınızdayız, bedenimiz, ruhumuz ve dualarımız sizinle" demek için buradayız. Genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin "5 bin Ülkücü gönüllü başta Kerkük olmak üzere, Türkmenlerin yaşadığı Türk kentlerindeki varlık, birlik ve dirlik mücadelesine katılmak üzere hazır beklemektedir. Türkmenler sahipsiz ve yalnız değildir" sözünün arkasındayız. Bu gönüllülerin içinde biz de varız demek için buradayız. Yıllardır "Gavimgardaş, nerdesin" diye feryat eden Türkmen kardeşlerimize, "Biz buradayız, seninleyiz, Türkmenlideyiz" demenin vakti gelmedi mi? Bir aşiretin kadim Türk yurtlarında; köklü bir medeniyetin, koca bir tarihin, ecdat yadigarı bir vatan toprağının kaderiyle oynamasına daha dur demenin vakti gelmedi mi? Buradan Kerkük'ün kardeş şehri Kozan'dan Devlet Ricaline sesleniyoruz; artık bu zulme, bu pervasızlığa, bu hadsizlere dur deyin. Unutulmamalıdır ki; Türkiye'nin güvenliği ve bütünlüğü Kerkük'ten, Telafer'den, Tuzhurmatu'dan, Suriye'nin kuzeyinden, Bayır Bucak'tan geçer" dedi.

Programa Ülkücü İşçiler Derneği Kozan İlçe Başkanı Hacı Uçar, Türk Eğitim Sen Kozan İlçe Başkanı Mürsel Yazıcı, Türkav Kozan İlçe Başkanı Kasım Dalkır ve Kozan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Harun Yılmaz da katıldı.

MHP Kozan İlçe Başkanlığından basın açıklaması

MHP Kozan İlçe Başkanlığından basın açıklaması

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.