Minecraft Filminin Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Minecraft Filminin Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Dünyada milyonlarca oyuncusu bulunan Minecraft'ın geçtiğimiz yıllarda bir de filminin yapılacağı duyurulmuştu. Şimdi ise bu filmin ne zaman vizyona gireceği resmi olarak açıklandı.

Son dönemde birçok oyunun beyaz perdeye taşındığına şahit oluyoruz. Geçtiğimiz günlerde vizyona giren ve "en başarılı oyun filmi" ünvanını kazanan Warcraft da bunlardan biri.

Oyun dünyasının bir başka efsanesi Minecraft da, beyaz perdeye gelmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıllarda film olacağı açıklanan ancak daha sonra çıkış tarihi ile ilgili bir bilgi alamadığımız Minecraft filmi için yeni bilgiler var.

3 yıl daha bekleyeceğiz
Mojang websitesinde yapılan duyuruya göre Minecrcaft filmi 24 Mayıs 2019 tarihinde sevenleriyle buluşacak. 

Web sitesinde Vu Bai tarafından hazırlanan metinde "Her gün kendinize 'Minecraft filmi ne zaman gelecek?' diye sorduğunuzu biliyorum. Ne şanslısınız ki artık söyleyebiliyoruz! Film, 24 Mayıs 2019 tarihinde vizyona girecek.

minecraft-filmi-vizyon-tarihi.jpg

Ayrıca filmin 3D ve IMAX olarak yayınlanacağını da belirtelim. Evet, biraaz uzun bir zaman olarak görünüyor ancak bu zaman harika bir film için gerekli olan süre. Hepimiz harika bir Minecraft filmi istiyoruz değil mi?" sözlerine yer verildi.

yazarKerem Enginar

SDN-ShiftDelete.net

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.