Model Araçlar Pistin Tozunu Attırdı

Model Araçlar Pistin Tozunu Attırdı

Bursa'nın Karacabey ilçesinde yapılan model araç yarışları kıyasıya mücadeleye sahne oldu.

Bursa'nın Karacabey ilçesinde yapılan model araç yarışları kıyasıya mücadeleye sahne oldu.

'Rengârenk Karacabey" adı ile yapılan modern panayır bu yıl da renkli gösterilere sahne oldu. Panayırın en çok dikkat çeken etkinliklerinden biri ise model araçlar için ayrılan bölüm oldu. "Türkiye RC Model Araç Tutkunları 2017 Yaz Buluşması" bu yıl Karacabey'de yapıldı. Hobi tutkunları, model uçaklardan helikoptere, 4x4 arazi araçlarından drift arabalarına kadar pek çok alanda birbirleriyle yarıştı. Türkiye'nin dört bir yanından gelen yüzlerce model araç tutkunu ilçede bir araya geldi. Offroad- onroad- crawler ve uçak pistlerinde yapılan farklı gösterilerde, yüzlerce araç izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Benzin ve elektrikle çalışan kumandalı model araçların kıran kırana geçen yarışları aksiyonu bol görüntülere sahne oldu. Dikkat çeken bölüm ise model helikopter ve uçaklarla yapılan gösteriler oldu. Özellikle Süleyman Ergen'in gerçekleştirdiği model uçak gösterisi kamikaze pilotlarını aratmadı. Gerçeğini aratmayan ve büyüklükleri 3 metreyi bulan uçakların gerçekleştirdiği akrobasi hareketleri büyük alkış topladı.

Yarışın bir diğer nefes kesen gösterisi ise Oğuz Okkalı'nın yaptığı ve yürekleri ağıza getiren helikopter gösterisi oldu.

250 kişilik bir gruba ev sahipliği yapan yarışlarda, model araç tutkunları aileleriyle birlikte çadır kampı kurarak, gönüllerince eğlendi.

Belediye Başkanı Ali Özkan da kumanda ile araç yarıştırdı. Bir pilotun drone'a taktığı kamera ile Başkan Özkan uçuş simülasyonunu bizzat yaşadı.

Model Araçlar Pistin Tozunu Attırdı

Model Araçlar Pistin Tozunu Attırdı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.