Mudurnu Çamurluk Köyü

Mudurnu Çamurluk Köyü

Çamurluk Köyü haberleri, Mudurnu Çamurluk köyü güncel son dakika gelişmeleri, Çamurluk köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Bolu Köyleri Arasında yer alan Çamurluk köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Mudurnu Çamurluk köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Çamurluk köyü son dakika gelişmeleri, Çamurluk köyüne özgü yemekler, Mudurnu Çamurluk köyünün tarihi, Çamurluk köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Çamurluk köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Çamurluk, Bolu ilinin Mudurnu ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Çamurluk Köyü Resimleri ve Çamurluk köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Mudurnu Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Mudurnu Bolu Arası Kaç Km? Mudurnu Hava Durumu? Bolu Köyleri ve Mudurnu Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Bolulu iseniz Bolu Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Bolulu Ünlüler arasında Mudurnu Çamurluk Köyünde doğan biri var mı? Mudurnu Doğumlu Ünlüler Kimler?

Çamurluk, Bolu ilinin Mudurnu ilçesine bağlı bir köydür.Köyün adı eskilerden atı sakat bir kervancının atının çamura batmasıyla oluşmuştur. şöyle ki eski yerleşim yeri şu anki yerleşim yerine 2 km civarında tepede bir yermiş ve köyde düğün olduğu bir zamanda, kervancı bacakları rahatsız olan atıyla şu anki yerleşim yerinden gecerken atını çamura batırmış ve eski köye çıkarak köylülerden yardım istemiş tabi düğün dolayısıyla köylüler yardım etmekte geciktirmişler, daha sonra atın çamurdan çıkarılmasıyla birlikte bacaklarındaki rahatsızlığın geçtiğine kervan sahibi ve köylüler tanık olmuşlar ve köyün adı çamurluk olarak kalmış. köyün çamurunun romatizmal hastalıklara iyi geldiği görülmüştür.Bolu iline 91 km, Mudurnu ilçesine 30 km uzaklıktadır.Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Köyde ilköğretim okulu vardır. Köyün hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.