Muş İl Sağlık Müdürü Türkoğlu Görevden Alındı !

Muş İl Sağlık Müdürü Türkoğlu Görevden Alındı !

Muş Devlet Hastanesi’ndeki mobbing iddiaları uzun süredir ülke gündemini meşgul ederken, Sağlık Bakanlığı geçtiğimiz günlerde jet bir kararla Muş İl Sağlık Müdürü Dr. Serdal Türkoğlu’nu görevden aldı.   Muş’ta uzun yıllar...

Muş Devlet Hastanesi’ndeki mobbing iddiaları uzun süredir ülke gündemini meşgul ederken, Sağlık Bakanlığı geçtiğimiz günlerde jet bir kararla Muş İl Sağlık Müdürü Dr. Serdal Türkoğlu’nu görevden aldı.

Sağlık Bakanlığı geçtiğimiz günlerde jet bir kararla Muş İl Sağlık Müdürü Dr. Serdal Türkoğlu’nu görevden aldı.

 

Muş’ta uzun yıllar görev yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Serdal Türkoğlu’nun yerine Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Kabak atandı. Muş Devlet Hastanesi’nde yöneticilerin çalışanlara mobbing yaptığı iddiası üzerine sağlık iş kolunda sendikalar ve sivil toplum örgütleri ardı ardına düzenledikleri basın açıklamaları ve eylemlerle tepkilerini dile getirmişlerdi.
Bu süre zarfında Muş Devlet Hastanesi Başhekimliği ile Muş İl Sağlık Müdürlüğü arasındaki bürokratik trafik de hız kazanırken, tepkilerin giderek büyümesi Sağlık Bakanlığı’nı harekete geçirmişti. Tam da bu süreçte Muş’ta uzun süredir görev yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Serdal Türkoğlu görevden alındı! Dr. Türkoğlu’nun yerine Mardin Eğtim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Mehmet Kabak atandı. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.