Muş’tan ’Döviz Bozdur’ Çağrısına Destek

Muş’tan ’Döviz Bozdur’ Çağrısına Destek

Muş'ta bazı esnaflar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına destek vererek, döviz bozduranlara bazı hizmetleri ücretsiz vermeye başladı.

Muş'ta bazı esnaflar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına destek vererek, döviz bozduranlara bazı hizmetleri ücretsiz vermeye başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Son günlerde bir döviz meselesi çıkardılar. Dolar şöyle oldu, böyle oldu. Yastığının altında döviz olanlar, gelsin parasını altına dönüştürsün. Gelsin, parasını TL'ye dönüştürsün. Türk lirası değer kazansın. Altın değer kazansın. Ne lüzum var gideceğiz, dövize değer kazandıracağız?" sözlerine Muş esnafı da destek vermek adına çeşitli kampanyalar başlattı. Şehir merkezinde faaliyet yürüten Budget Oto Kiralama, bin Dolar veya Euro bozduran vatandaşlara bir günlük araç kiralamadan ücret almıyor. Daha önce bin dolar bozduran Ferit Yiğit isimli vatandaş, araç kiralamak için geldiği Budget Oto Kiralamada kampanyadan haberdar olunca aracı bir günlüğüne kiraladı.

Araç başında İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Ferit Yiğit, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine bin dolarını bozdurduğunu belirterek, "Bugün de araç kiralamak için Budget adlı firmaya geldim ve böyle bir kampanyalarının olduğunu öğrendim. Sağ olsunlar, aracı bir günlük ücretsiz olarak verdiler. Allah yardımcıları olsun" dedi.

Budget Oto Kiralama İşletmecisi Emrah Toktaş ise kampanyayı dün başlattıklarını ve bir gün içerisinde 8 kişiye ücretsiz araç tahsis ettiklerini söyledi. Toktaş, "Cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu çağrıya istinaden biz de Muş'ta böyle bir kampanya yaptık. Bin dolar bozdurup makbuzunu getirenlere aracı bir günlük bedava veriyoruz. Kampanyayı dün başlattık ve şu ana kadar 8 tane araç verdik. Bu da en az 8 bin doların bozdurulduğu anlamına gelir" diye konuştu.

Özel güvenlik firmasından ücretsiz kurs

Cumhurbaşkanının çağrısına bir destek de Seçkin Bakış (SB) Özel Güvenlik Firması'ndan geldi. SB Özel Güvenlik Firması da, 750 Dolar veya Euro bozduran müşterilerinden kurs ücreti almayacağını duyurdu. Kampanyayla ilgili açıklamalarda bulunan Kurs İşletmecisi Sinan Dede, 15 Temmuz ruhuyla hareket edilmesini isteyerek, "Sayın Cumhurbaşkanımızın "döviz bozdur" çağrısına destek vermek için biz de bu kampanyayı başlattık. 750 Dolar veya Euro bozduranlardan kurs ücreti almıyoruz. Bu topraklardan başka gideceğimiz yer yok. Gün, Türk ekonomisine, Türk Lirası'na sahip çıkma günüdür, 15 Temmuz'da verdiğimiz cevabın aynısını verme zamanıdır" şeklinde konuştu.

Muş’tan ’Döviz Bozdur’ Çağrısına Destek

Muş’tan ’Döviz Bozdur’ Çağrısına Destek

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.