Nashville 6. Sezon 12. Bölüm Fragmanı İzle

Nashville 6. Sezon 12. Bölüm Fragmanı İzle

Nashville 6. Sezon 12. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Nashville’in 6. sezon 12. bölümü 28 Haziran 2018 (Perşembe) tarihinde yayınlanacak.

Nashville dizisinin yeni bölümü olan 6.Sezon 12. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Nashville, yeni bölümleriyle perşembe günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Nashville dizisi 6.Sezon 121. Bölüm fragman izle…

Nashville’in 6. sezon 12. bölümü 28 Haziran 2018 (Perşembe) tarihinde yayınlanacak.

Nashville Genel Hikaye | Konusu

Country müziğin, yıldızı sönmekte olan efsanevi eski kraliçesinin tahtı, yıldızı yeni yeni parlayan genç bir şarkıcı tarafından sallanmaktadır. Aşk, güç, para, aile ve müzik hakkında bir drama..

Rayna James hala spot ışıklarının altındayken, yerini Juliette Barnes'a kaptırmamanın savaşını vermek zorundadır. Yapım şirketi Rayna'nın Juliette ile beraber bir turneye çıkmalarını istemektedir. Rayna'nın istediği son şey ise; bu saygısız, yeteneksiz ve huysuz kızla aynı sahneyi paylaşmaktır.

Henüz keşfedilmemiş bir söz yazarı olan Clare Bowen, Rayna'nın kariyer yıldızlarını tekrar parlatmasının anahtarı olabilir mi?

Nashville 6. Sezon 12. Bölüm İzle

Nashville 6. Sezon 12. Bölümünü perşembe günü CMT kanalından izleyebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.