Nasipse Olur filmi konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekildi

Nasipse Olur filmi konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekildi

14 Şubat 2020 yılında gösterime giren Romantik Komedi kategorindeki Nasipse Olur filmi konusu ve oyuncuları izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Nasipse Olur filmi konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekildi?

Algı Eke ve Burak Sevinç'in başrolünü paylaştığı romantik komedi filmi "Nasipse Olur", bugün vizyona girdi. Sinemalarda izleyicilerini buluşan Nasipse Olur filme henüz gitmemiş olanlar Nasipse Olur filmi konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekildi? gibi sorulara cevap arıyor.

Nasipse Olur Filmi Nerede Çekildi | Oyuncuları

Nasipse Olur filmi Sinop’ta çekildi.

Nasipse Olur'un oyuncu kadrosunda Ayrılsak da Beraberiz, Hayat Sevince Güzel, Cingöz Recai, Kaygı gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı oyuncu Algı Eke ile Söz, Dönerse Senindir, Mahalle yapımlarında karşımıza çıkan Burak Sevinç'in yanı sıra  Nur Sürer, Zeyno Eracar, Erdem Baş, Ünal Yeter, Selahattin Taşdöğen, Hakan Bulut, Barış Başar gibi önemli isimler de bulunuyor. Filmin senaryosu, aynı zamanda oyuncu olan Barış Başar'ın kaleminden çıkıyor.

Nasipse Olur Filmi Konusu

Nasipse Olur, üst üste gelen felaketlere karşı inatçı bir mücadele veren genç bir kadının başına gelenleri konu ediyor. Günfer, geçimini pastacılıktan sağlayan genç bir kadındır. Babasının vefatından sonra büyük bir yıkıma uğrayan Günfer, tam kendisini toparlamaya çalışırken, amcasının kumar borcu yüzünden baba yadigarı olan emek fırınına mafyanın dadanmasıyla iyice kötü olur. Bunlar yetmezmiş gibi bir de evlenme hayalleri kurduğu Yaşar tarafından aldatıldığını öğrenmesi Günfer'i hayatını altüst eder. Başına gelen felaketlere karşı direnen Günfer'in hayatı, mahallenin zengin çocuğu Gökhan ile yollarının kesişmesi ile bambaşka bir hal alır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.