Nefes Nefese 5. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Star Tv

Nefes Nefese 5. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Star Tv

Nefes Nefese 5. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Nefes Nefese dizisinin yeni bölümü olan 5. Bölümünde neler olacak? Star Tv'de yayınlanan Nefes Nefese dizisi 5. Bölüm yeni fragman izle…

Nefes Nefese dizisinin yeni bölümü olan 5. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Nefes Nefese, yeni bölümleriyle çarşamba günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Nefes Nefese dizisi 5. Bölüm yeni fragman izle…

nefes-nefese-5-bolum-fragmani

Nefes Nefese 5. Bölüm İzle

Yusuf Rüya’yı yakalayıp takasa götürebilecek mi?

Rüya'ya (Melisa Şenolsun) karşılık babasını kurtarmak için anlaşan Yusuf'u (Şükrü Özyıldız) evde kötü bir sürpriz beklemektedir: Rüya onu hapsettiği odanın kapısını açmış ve evden kaçmıştır.

Takas için söz verdiği saate kadar Rüya'yı bulmak zorunda olan Yusuf yollara düşer. Antakya'yı karış karış arayıp Rüya'yı bulacaktır.

Bu arada Rüya Suriye'deki Boran'a (NikXhelilaj) ulaşmış, annesini bulabilmek için kaçak bir arabayla karşıya geçmek için sözleşmiştir.

Rüya ve Yusuf arasında zamana karşı bir yarış başlar: Yusuf Rüya Suriye'ye geçmeden onu yakalamalı, takasa götürmelidir. Rüya'nın hapis tutulduğu odaya gelip anahtarı kapının üzerinde bulan Alacanların evinde herkes birbirine aynı soruyu sorar: Anahtarı Rüya'ya kim verdi? Alacan ailesi evdeki haini ararken, apar topar Antakya'ya gelen Atmaca (Uğur Yücel) ise zümrütü alan ikinci kızın, Antakya'da olduğunu bilmediği kendi kızı Rüya'nın peşindedir.

Rüya peşindeki Yusuf ve Atmaca'yı atlatıp Suriye'ye geçebilecek mi?

Yusuf Rüya'yı yakalayıp takasa götürebilecek mi?

Babasının hayatına karşılık anlaştığı gibi, Rüya'yı Suriye'ye, ölüme teslim edebilecek mi?

Nefes Nefese dizisinin yeni bölümü olan, 5. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Nefes Nefese Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Nefes Nefese dizisi yeni bölümleriyle çarşamba Akşamı Star Tv’de..

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.