Nerdesin Birader 5. Bölüm Fragmanı 6 Aralık

Nerdesin Birader 5. Bölüm Fragmanı 6 Aralık

Nerdesin Birader dizisinin yeni bölümü olan 5. Bölümünü çarşamba akşamı 20:00 de Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz...

Nerdesin Birader  dizisinin yeni bölümü olan 5. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Nerdesin Birader, yeni bölümleriyle çarşamba günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan Nerdesin Birader dizisi 5. Bölüm yeni fragman izle…

Nerdesin Birader dizisi fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Nerdesin Birader dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Başrolde Timur Acar ve Gonca Sarıyıldız ın rol aldığı Nerdesin Birader oyuncuları arasında Hakan Bilgin, Ruhi Sarı, Deniz Can Aktaş, Seren Deniz Yalçın, Kemal Uçar ve Emre Erçil gibi isimler yer alıyor. Timur Acar' ı daha önce Kertenkele dizisinden Ziya Hoca olarak hatırlıyoruz.

Fox Tv dizileri arasında reyting sıralamasında üst sıralarda olan Nerdesin Birader dizisi çarşamba akşamları saat 20:00 de.

Nerdesin Birader Konusu hayli ilginç; ‘Şu hayatta isteyeceği en son şey ikizinin yerine polis olmaktı.’

Yunus, Hollywood da tutunamayıp şansını Bollywood'da denemeye çalışan başarısız bir aktör, ikizi Yiğit ise büyük bir suç örgütünün peşinde başarılı bir komiserdir. Bir dizi talihsizlik sonucu Hindistan (Bollywood)'dan da sınır dışı edilen Yunus, ikizinin yerine polis olmak zorunda kalınca işler karışır.

Üstelik bir de hiç derdi yokmuş gibi ikizinin ortağı Aslı’ya aşık olmuştur. Peşinden hiç ayrılmayan bir nişanlı, ansızın ortaya çıkan küçük bir kız ve içine düştüğü seri polisiye olaylar zinciriyle Yunus, kendisini adeta ‘hayatının rolü’nü oynarken bulacaktır.

Timur Acar-Yiğit Çakmak; İstanbul Organize Şube’de komiserdir. İkiz kardeşlerin sert, ciddi ve duyguları alınmış olanıdır. İletişim kurmayı sevmez, açıklama yapmaktan hoşlanmaz, gereksiz nezaketle vakit kaybetmez. Bildiğini okumaya, burnunun dikine gitmeye, kendi işini kendi halletmeye bayılır. 

Gonca Sarıyıldız-Aslı Korkmaz; Organize Şube’de komiserdir. Hisli, duyarlı ve anlayışlı biridir. Topluma, insanlara ve kurallara karşı aşırı hassastır. Zaten bu yüzden Yiğit’le hiç anlaşamaz, sürekli çatışırlar. Ama Yunus’la iyi anlaşırlar, hatta bu durum imkansız bir aşka kadar götürecektir onları.  

Nerdesin Birader Oyuncuları arasında Timur Acar ve Gonca Sarıyıldız' ın yanında Hakan Bilgin, Ruhi Sarı, Deniz Can Aktaş, Seren Deniz Yalçın, Kemal Uçar, Emre Erçil, Ülkü Hilal Çiftçi ve Defne Yalnız gibi isimler bulunuyor.

Nerdesin Birader 4.Bölüm Özeti

Nerdesin Birader 3.Bölüm Özeti

Komiser Yiğit yaşıyor mu? Kudret’in Yunus’tan sakladığı büyük sır ne? Kıbrıslı’nın elinden son anda kurtulan Yunus bu sefer kendisini nasıl bir belanın içinde bulacak? Küçük ajan Duygu annesini öldüren Kara El’le ilgili ne gibi bilgilere ulaşacak?

Nerdesin Birader dizisinin yeni bölümü olan, 5. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Nerdesin Birader Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Nerdesin Birader dizisi yeni bölümleriyle çarşamba Akşamı Fox Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.