Neşeli Otlar Festivali 2 Nisan’da

Neşeli Otlar Festivali 2 Nisan’da

İzmir'de Buca Belediyesi, mahallelerde yetişen ot ve bitki yemeklerini tanıtmak, yöresel ot yemekleri kültürünü yaşatmak için Neşeli Otlar Festivalinin...

İzmir'de Buca Belediyesi, mahallelerde yetişen ot ve bitki yemeklerini tanıtmak, yöresel ot yemekleri kültürünü yaşatmak için Neşeli Otlar Festivalinin bu yıl üçüncüsüne ev sahipliği yapacak.

Neşeli Otlar Festivali için tüm hazırlıklar tamamlandı. Buca Belediyesinin ev sahipliği yapacağı festival, 2 Nisan Pazar günü saat 11.00'de başlayıp saat 17.00'ye kadar sürecek. Mahallelerde yetişen ot ve bitki yemeklerini tanıtmak, yöresel ot yemekleri kültürünü yaşatmak için yapılacak festival, Karacaağaç Mahallesinde gerçekleştirilecek. Etkinlikler kapsamında, vatandaşlar tarafından organik zeytinyağı ile hazırlanacak birbirinden lezzetli yemeklerin katılımcılar tarafından tadılacağı ifade edilirken, festivalde, TRT halk müziği sanatçısı Sabahattin Gülümser'in konserinin yanı sıra gösterilerin de yapılacağı belirtildi.

Buca Belediyesi, festival günü içinde saat 10.00'da belediye hizmet binası önünden ücretsiz servis kaldıracağını duyurdu.

Neşeli Otlar Festivali 2 Nisan’da

Neşeli Otlar Festivali 2 Nisan’da

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.