Neü’de Devfest Etkinlikleri’nin 4’ncüsü Gerçekleştirildi

Neü’de Devfest Etkinlikleri’nin 4’ncüsü Gerçekleştirildi

Google Developer Group (GDG) Konya ekibi tarafından bu yıl 4'ncüsü düzenlenen Devfest Etkinliği, Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Ahmet Keleşoğlu Eğitim...

Google Developer Group (GDG) Konya ekibi tarafından bu yıl 4'ncüsü düzenlenen Devfest Etkinliği, Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Erol Güngör Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşmasını yapan NEÜ Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Osman Çıbıkdiken, Google tarafından desteklenen Devfest serilerinin Türkiye'nin farklı illerindeki GDG grupları tarafından düzenlenen geleneksel bir etkinlik olduğunu söyledi. GDG'nin Konya'da 5 yıl önce kurulduğunu, 4 yıldır aktif olarak Devfest etkinliği yapıldığını ve her yıl büyüyerek devam ettiğini ifade eden Çıbıkdiken, 2016 etkinliğinde açık kaynak teknolojiler ve yeni teknolojiler hakkında 6 konuşma olacağını belirtti. Çıbıkdiken programa katılanların bazı anahtar kelimeleri öğrenip eve gittiklerinde yeni konularda araştırma yapma fırsatı yakalayacaklarını kaydetti.

Daha sonra Yrd. Doç. Dr. Ali Osman Çıbıkdiken - Deep Learning, Sinan Yılmaz - Firebase Overview, Sefa Tamak - Oyun Dünyam Bilgi Depom, Mücahit Büyükyılmaz - Docker, Barkın İlhan - Minik Canavar: Raspberry, Hüseyin Akyol - Software Defined Networks başlıklarında katılımcıları bilgilendirdi.

Neü’de Devfest Etkinlikleri’nin 4’ncüsü Gerçekleştirildi

Neü’de Devfest Etkinlikleri’nin 4’ncüsü Gerçekleştirildi

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.