Öğrenci Yurtlarında Yangın Merdiveni Denetimi

Öğrenci Yurtlarında Yangın Merdiveni Denetimi

Adana Aladağ'da bir öğrenci yurdunda yaşanan yangın faciasının ardından harekete geçen Yalova Belediyesi, öğrenci yurtlarında yangın merdiveni denetimi...

Adana Aladağ'da bir öğrenci yurdunda yaşanan yangın faciasının ardından harekete geçen Yalova Belediyesi, öğrenci yurtlarında yangın merdiveni denetimi yaptı.

Yurtların yangın merdivenlerini kontrol eden itfaiye ekipleri, binaların yangın tertibatlarını da inceledi. Denetimler esnasında bazı öğrenci yurtlarının yangın merdivenlerinin kilitli olması gözlerden kaçmadı. Yangın merdivenlerinin kilitleri söküldü.

Denetimlere katılan Belediye Başkanı Vefa Salman, "Yalova doğal afetleri iyi bilen bir vilayet. Bu acılarla yoğrulmuş bir şehir. Adana'nın acısı Yalova'nın acısıdır. İtfaiye ve İmar Müdürlüğü'ndeki arkadaşlara talimat verdim. Yalova'daki bütün yurtlar denetleniyor. Hata, eksik, noksan ne varsa tespit edeceğiz. Ama biz elbette ki sadece belediyenin sorumluluğuna giren yerlere bakabiliyoruz. Öğrenci yurtları toplu yaşanan yerler. Adana'daki ortaokul seviyesinde bir yurttu. Oradaki faciayı Allah bir daha yaşatmasın" dedi.

Öğrenci Yurtlarında Yangın Merdiveni Denetimi

Öğrenci Yurtlarında Yangın Merdiveni Denetimi

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.