Öğretmenin Öldüğü Kazada Sürücüye Para Cezası

Öğretmenin Öldüğü Kazada Sürücüye Para Cezası

Bolu'da 2011 yılında bir öğretmenin öldüğü ve 5 kişinin yaralandığı trafik kazasında tutuksuz yargılanan sürücü 3 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Bolu'da 2011 yılında bir öğretmenin öldüğü ve 5 kişinin yaralandığı trafik kazasında tutuksuz yargılanan sürücü 3 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Zanlının cezası 24 bin 300 TL para cezasına çevrildi.

Edinilen bilgiye göre, 2011 yılında D-100 karayolunda, Gerede'den Bolu'ya giden ve içinde 5 kişinin bulunduğu Tuncay Demirtaş idaresindeki 06 M 0478 plakalı otomobile, Rüzgarlı Köprüsü mevkisinde aynı yönde seyreden Durmuş A. yönetimindeki 35 THS 97 plakalı kamyonet arkadan çarptı. Kazada otomobilde sıkışarak yaralanan Gerede ilçesinde görevli öğretmen Gökçen Yeşilbağ (31), tedavi gördüğü Bolu Köroğlu Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Kaza sonrasında tutuksuz olarak yargılanan kamyonet sürücüsü Durmuş A.'nın karar duruşması Bolu Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Savunmasında üzgün olduğunu ve kazada suçunun olmadığını düşündüğünü söyleyen Durmuş A. için mahkeme heyeti "Taksirle adam ölüme ve yaralanmaya sebep olma" suçundan 3 yıl 6 ay hapis cezası verdi. Heyet daha sonra verilen hapis cezasını 24 bin 300 TL para cezasına çevirdi.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.