Ordu Üniversitesi Rektörlüğü’ne Akdoğan Atandı

Ordu Üniversitesi Rektörlüğü’ne Akdoğan Atandı

İçinde Ordu’nun da bulunduğu 11 Üniversiteye rektör ataması yapıldı. Ordu Üniversitesi’nde aylardır beklenen rektör ataması da böylece gerçekleşmiş oldu. YÖK tarafından kendisine önerilen ve aday olan onlarca aday arasında değerlendirme yapan Cumhurbaşkan

İçinde Ordu’nun da bulunduğu 11 Üniversiteye rektör ataması yapıldı. Ordu Üniversitesi’nde aylardır beklenen rektör ataması da böylece gerçekleşmiş oldu. YÖK tarafından kendisine önerilen ve aday olan onlarca aday arasında değerlendirme yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ODÜ’ye Prof. Dr. Ali Akdoğan’ı rektör olarak atadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Yükseköğretim Kurulu üyeliğine seçilme ve Rektör atamalarına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararları ise Resmi Gazete’de yayımlandı. Karara göre, Recep Tayyip Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde Din Sosyolojisi Anabilim Dalı’nda görev yapan Prof. Dr. Ali Akdoğan, resmen Ordu Üniversitesi Rektörü olarak atandı.
ALİ AKDOĞAN KİMDİR?
5 Mayıs 1972 Ordu doğumlu olan Prof. Dr. Ali Akdoğan ‘sosyal ve beşeri bilimler’, ‘toplumsal yapı ve değişme’ ve ‘din sosyolojisi’ üzerine araştırma ve yayınları bulunuyor.
Doktora tezini, ‘Türkiye’deki Uluslararası Bakalorya PYD Programı Uygulayan Okulların Etkili Okul Özellikleri ve Okul Kültürü ve Okul Kültürü Açısından İncelenmesi’ alanında İstanbul Üniversitesi’nde yapan Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın, lisans, yüksek lisans ve doktora olmak üzere 3 tezi bulunuyor. Uluslararası hakemli dergilerde yayımlanan makaleler, uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında basılan bildiriler, yazılan uluslararası kitaplar yada kitaplarda bölümler, ulusal dergilerde yayımlanan makaleler, ulusal bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında basılan bildiriler gibi daha bir çok çalışması bulunuyor.
Azerbaycan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nde Genel sekreterlik, Türk Psikoloji Danışma ve Rehberlik Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği ve Tüm Özel Öğretim Kurumları Derneği’nin kurucu üyeliğini de yapan Prof.Dr. Ali Akdoğan ayrıca Dede Korkut Vakfı Mütevelli Heyeti üyeliğinde bulundu.


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.