Ordu’da Sağlık Protokolü

Ordu’da Sağlık Protokolü

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası(OTSO) ile Ordu Medical Park Hastanesi arasında sağlık protokolü anlaşması imzalandı.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası(OTSO) ile Ordu Medical Park Hastanesi arasında sağlık protokolü anlaşması imzalandı.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası'nda imzalanan bu protokolle Ordu Ticaret Sanayi Odası üyeleri ve 1. derece yakınları, Medical Park Ordu Hastanesi'nde ayaktan ve yatarak tedavi hizmetlerinden indirimli faydalanma imkanına sahip oldular.

İmza törenine Ordu Ticaret Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin ve OTSO Yönetimi, Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdürü Halil İbrahim Çalış, Kurumsal Pazarlama ve İletişim Müdürü Özlem Öztürk katıldı.

Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdürü Halil İbrahim Çalış yaptığı açıklamada, "Tüm branşlarımızla toplumun her kesimine kaliteli sağlık hizmeti sunmayı ve bölgede referans hastane olmayı hedefliyoruz. Ordu Ticaret ve Sanayi Odası ile böyle bir işbirliği içerisinde bulunmaktan son derece mutluluk duyuyoruz" dedi.

OTSO Başkanı Servet Şahin, odaya kayıtlı yaklaşık 4 bin 500 üye ve 1. derece yakınlarına sunulacak indirimli sağlık hizmetleri için işbirliği sağlandığını söyledi. Şahin, "Bu anlaşma ile bölgenin sağlık ihtiyaçlarını karşılamada çok önemli bir yere sahip olan Medical Park Ordu Hastanesi'ne ve yönetimine bu hizmeti bize sundukları için teşekkür ederiz" diye konuştu.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.