Oryantiring Tarih Safarisi Ligi Projesine Ödül

Oryantiring Tarih Safarisi Ligi Projesine Ödül

Mersin Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Mersin Üniversitesi, Türkiye Oryantiring Federasyonu ve TRT Çukurova Bölge Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen...

Mersin Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Mersin Üniversitesi, Türkiye Oryantiring Federasyonu ve TRT Çukurova Bölge Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen Mersin Oryantiring Tarih Safarisi Ligi Projesi'ne, Shining Star Award tarafından "Yılın spor etkinliği Türkiye birincisi" ödülü verildi.

Geçen yıl ilki gerçekleştirilen ve Avrupa Atletizm Birliği tarafından 5 yıldızla derecelenen Uluslararası Mersin Maratonu ile adını spor alanında duyurmayı başaran Mersin Büyükşehir Belediyesi, bu kez Mersin Valiliği, Mersin Üniversitesi, Türkiye Oryantiring Federasyonu ve TRT Çukurova Bölge Müdürlüğü işbirliği ile Şubat- Haziran 2016 tarihleri arasında Mersin'de gerçekleştirilen Oryantiring Tarih Safarisi Ligi Projesi ile Shining Star Award tarafından "Yılın spor etkinliği Türkiye birincisi" ödülüne layık görüldü.

İstanbul'da düzenlenen ödül törenine Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz adına Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel katıldı. Birincilik ödülünü alan Gökbel, "Mersin her geçen gün gelişmeye ve adını duyurmaya devam ediyor. Özellikle spor alanında son yıllarda hayata geçirdiğimiz birçok proje bu anlamda çok önemli. Yaptığımız her organizasyonun Mersin'in marka değerine katkı sağladığını görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Mersin'de gerçekleştirilen ve kentin tarihi mekânlarının tanıtımına da katkı sağlayan projenin birincilik ödülüne layık görülmesi de bizi çok sevindirdi. Jüri ve organizasyon üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.