Osmaneli’de Uyuşturucu İle Mücadele Çalışmaları

Osmaneli’de Uyuşturucu İle Mücadele Çalışmaları

Bilecik'in Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ilçede uyuşturucuya karşı büyük bir mücadele başlattıklarını belirterek, "Son günlerde Türkiye...

Bilecik'in Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ilçede uyuşturucuya karşı büyük bir mücadele başlattıklarını belirterek, "Son günlerde Türkiye ve ilimiz genelinde özellikle de okulların açılması ile uyuşturucu tacirlerinin çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemek ve uyuşturucuya bağımlı kılmak için sinsice çalıştıklarını biliyoruz" ifadelerini kullandı.

"Uyuşturucu sadece Osmaneli'nin sorunu değil" Başkan Şahin mesajında, "Artan ihbarlar yapılan baskınlar sonucu bir çok uyuşturucu kullanıcısı ve satıcısı tutuklanmaya başlandı. Adliyemizin ve özellikle de savcımızın, emniyetimizin, jandarmamızın çabaları ile gençlerimizi ve çocuklarımızı zehirleyenler bedelini ödemeye başladı. Yapılan mücadelenin ne kadar önemli olduğunun tüm ailelerimiz farkında. Dün yaşadığımız maalesef bir kardeşimizin hayatını kaybettiği olayında sebebi uyuşturucu. İnşallah bu gencimizi bu melanet alışkanlığa sürükleyenler cezalarını bulurlar. Uyuşturucu sadece Osmaneli'nin sorunu değil. Tüm il ve ilçelerimizde büyük sorun. Ama çok net. Çocuklarımızı ve gençlerimizi uyuşturucuya alıştırmak suretiyle Türk toplumunu çökertmek ve uyuşturucu satışından büyük gelir elde etmek. Maalesef uyuşturucu mafyasını araştırdığımızda ucu yine uluslararası dış güçlere dayanacak" belirtti.

"Uyuşturucu ile mücadelede inşallah ilçemizde verilen büyük mücadele sonuçlarını kısa sürede verir"

Başkan Şahin, mesajının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye'de terörün diğer bir nedeni de uyuşturucu trafiğinden elde edilen gelirden oluşan ekonomik güçten yarar sağlayan ülkelerdir. Bugün Avrupa ülkelerinin ve ABD'nin Türkiye deki terör örgütlerini desteklemelerinin en büyük nedenlerinden biri de uyuşturucu trafiğinden elde edilen paralardır. PKK, PYD, DHKPC gibi terör örgütlerinin uyuşturucudan ve kaçakçılıktan oluşan gelirleri bu emperyalist ülkelerin bankalarında yatmaktadır. Uyuşturucu ile mücadelede inşallah ilçemizde verilen büyük mücadele sonuçlarını kısa sürede verir ve gençlerimiz, çocuklarımız bu kötü alışkanlıklardan korunur. Türkiye genelinde uyuşturucuya karşı hükümetimiz tarafından sürdürülen mücadelede uyuşturucu üreticilerine, satıcılarına ve uyuşturucu pazarını elinde tutan terör örgütlerine büyük darbe indiriliyor. İlimizde en az uyuşturucu kullanılan ilçe olmasına rağmen, Osmaneli de uyuşturucuya karşı büyük mücadele veren başta adliye, emniyet, jandarma olmak üzere tüm kurumlarımıza teşekkür eder, saygılarımızı sunarız."

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.