Ovacık Yakaköy Köyü

Ovacık Yakaköy Köyü

Yakaköy Köyü haberleri, Ovacık Yakaköy köyü güncel son dakika gelişmeleri, Yakaköy köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Karabük Köyleri Arasında yer alan Yakaköy Köyünde vefat edenler, köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Ovacık Yakaköy köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yakaköy köyü son dakika gelişmeleri, Yakaköy köyüne özgü yemekler, Ovacık Yakaköy köyünün tarihi, Yakaköy köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yakaköy köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yakaköy, Karabük ilinin Ovacık ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yakaköy Köyü Resimleri ve Yakaköy köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Ovacık Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Ovacık Karabük Arası Kaç Km? Ovacık Hava Durumu? Karabük Köyleri ve Ovacık Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Karabüklü iseniz Karabük Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Karabüklü Ünlüler arasında Ovacık Yakaköy Köyünde doğan biri var mı? Ovacık Doğumlu Ünlüler Kimler?

Yakaköy, Karabük ilinin Ovacık ilçesine bağlı bir köydür.Karabük iline 55 km, Ovacık ilçesine 15 km uzaklıktadır.Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.
Köyde ilköğretim okulu vardır. Köyde, kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi de yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.