Ovacık Yaylacılar Köyü

Ovacık Yaylacılar Köyü

Yaylacılar Köyü haberleri, Ovacık Yaylacılar köyü güncel son dakika gelişmeleri, Yaylacılar köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Karabük Köyleri Arasında yer alan Yaylacılar Köyünde vefat edenler, köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Ovacık Yaylacılar köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yaylacılar köyü son dakika gelişmeleri, Yaylacılar köyüne özgü yemekler, Ovacık Yaylacılar köyünün tarihi, Yaylacılar köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yaylacılar köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yaylacılar, Karabük ilinin Ovacık ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yaylacılar Köyü Resimleri ve Yaylacılar köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Ovacık Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Ovacık Karabük Arası Kaç Km? Ovacık Hava Durumu? Karabük Köyleri ve Ovacık Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Karabüklü iseniz Karabük Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Karabüklü Ünlüler arasında Ovacık Yaylacılar Köyünde doğan biri var mı? Ovacık Doğumlu Ünlüler Kimler?

Yaylacılar, Karabük ilinin Ovacık ilçesine bağlı bir köydür.

Yemekleri,tarhana çorbası ,Çullu börek, Yoka ekmek, Kul çöreği, Helvası, Hamur tatlısı Lezzetli ve Meşhurdur.
Karabük iline 65 km, Ovacık ilçesine 17 km uzaklıktadır.Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.
Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Köyde ilköğretim okul vardır şayet faailiyette değildir. Köyde, [[içme suyu şebekesi vardırkanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi de yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olmayıp köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.