Özel Çocukların Özel Günü Kutlandı

Özel Çocukların Özel Günü Kutlandı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Kurupelit Kampüsünde bulunan Altınkum Özel Eğitim Uygulama Merkezinde eğitim gören orta ve ağır düzeyde zihinsel yetersizliğe...

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Kurupelit Kampüsünde bulunan Altınkum Özel Eğitim Uygulama Merkezinde eğitim gören orta ve ağır düzeyde zihinsel yetersizliğe sahip çocuklar için doğum günü kutlaması gerçekleştirildi.

Şubat ayında doğan özel çocuklar için yapılan doğum günü kutlamasında konuşan Okul Müdürü M.İrfan Yetik, 4-14 yaş arası engelli çocukların akademik eğitimlerinin yanı sıra bu gibi etkinliklerle onların sosyalleşmesi için çalıştıklarını ifade etti. Engelli öğrencilerin bağımsız yaşam becerisine sahip birer birey olmaları için okul içi ve okul dışı birçok etkinlikler düzenlediklerini belirten Yetik, OMÜ ile iş birliği içerisinde öğretmen ve velilere yönelik seminerlerde düzenlediklerini söyledi. Programda doğum günü olan öğrenciler için pasta kesildi ve hediyeler verildi. Daha sonra Atakum Halk Eğitim Merkezi müzik hocaları tarafından öğrencilere canlı müzik ziyafeti verildi.

Özel Çocukların Özel Günü Kutlandı

Özel Çocukların Özel Günü Kutlandı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.