Özge Özpirinçci Kimdir?

Özge Özpirinçci Kimdir?

Özge Özpirinçci bu defa karşımıza Kadın dizisinde Bahar Çeşmeli olarak karşımıza çıkıyor. Başrolde Caner Cindoruk dizideki adıyla Sarp Çeşmeli ile beraber olacak.

Başrolde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk gibi oyuncuların rol aldığı Kadın dizisi oyuncuları ile dizi reyting sıralamalarında yerini almış durumda. Caner Cindoruk Sarp Çeşmeli olarak, Özge Özpirinçci ise Bahar Çeşmeli olarak başroldeler. Özge Özpirinçci' yi Aşk Yeniden dizisinden hatırlayacaksınız.

Kadın Oyuncuları arasında Bahar Çeşmeli (Özge Özpirinçci), Sarp Çeşmeli (Caner Cindoruk), Hatice Sarıkadı (Bennu Yıldırımlar), Doruk Çeşmeli (Ali Semi Sefil), Şirin Sarıkadı (Seray Kaya), Jale Demir (Ece Özdikici), Musa Demir (Devrim Özder Akın), Arif (Feyyaz Duman), Yeliz Ünsal (Ayça Erturan), Nisan Çeşmeli (Kübra Süzgün) gübi ünlü isimlerde bulunuyor.

Kadın dizisi fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Kadın Dışı dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Kadın Dizisi konusu da yine seyirciyi ekran karşısına bağlayacak türden. Kocası Sarp’ın ölümünden sonra Bahar’ı hayata bağlayan iki şey vardır: Çocukları Nisan(7) ve Doruk(4). Onlarla elele verip hayatı bir oyuna, fakirliği eğlenceye, yokluğu neşeye çevirmeyi başarır. İnsanın yüzü güldüğünde kalbinin de onunla birlikte gülümseyeceğine inanır.

Fox Tv dizileri arasında reyting sıralamasında üst sıralarda olan Kadın dizisi salı akşamları saat 20:00 de.

Özge Özpirinçci-Bahar Çeşmeli; Küçük yaşta annesi tarafından terkedilmiş ve babası tarafından büyütülmüştür. Sarp’la tanıştığında mutluluğu bulur ve onunla bir aile kurar ancak Sarp’ın hayatını kaybetmesinden sonra iki çocuğunu tek başına büyütmek zorunda kalır. Yaşadığı bu felakete rağmen Bahar mücadeleci ruhunu kaybetmez ve bütün hayatını çocuklarına adar. Sarp’a olan aşkı ise yüreğinde kanayan bir yaradır ve başka birini sevmeyi aklından bile geçirmez. Yirmi yılın sonunda karşılaştığı annesine karşı ise kalbi kırıktır.

Caner Cindoruk-Sarp Çeşmeli; Dört yıl önce bir vapur kazasında hayatını kaybetmiştir. Ama karısı Bahar’ın büyük aşkı ve anıları onu hikayenin en önemli karakterlerinden biri olarak hayatta tutar. Yakışıklı ve maceraperest bir genç olan Sarp’ın en büyük tutkusu dağcılıktır. Fotoğraf çekmek, dünyanın her yerinden müzik albümleri toplamak meraklı olduğu konulardır. Neşeli, şakacı, hayatı ciddiye almazmış gibi görünürken alttan alta her şeyi ciddiyetle sorgulayan biridir.

Özge Özpirinçci Kimdir | Aşk Yeniden | Kadın

ozge-ozpirincci.jpg

Özge Özpirinçci (d. 1 Nisan 1986, İstanbul), Türk oyuncu.

İlkokul ve ortaokulu İstanbul'da okudu. Lise eğitiminde AFS programı ile bir yıl Amerika Birleşik Devletleri'nde okudu.

Daha sonra Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri bölümünden 2008 yılında mezun oldu. Annesi İngilizce öğretmenidir. İlk olarak Cesaretin Var mı Aşka ve Kavak Yelleri dizilerinde oynadı.

Ayrıca Eti Browni ve Algida Cornetto reklamlarında da oynadı.

Şirin yüzü ve sempatik oyunculuğu ile iyi iş çıkaran genç oyuncu Kavak Yelleri dizisinde uçuk kaçık ama bir o kadar da duyarlı kanser hastası bir kız olan Ada'yı canlandırmaktaydı. Bu dizide beş bölüm oynadı.

Show Tv'de yayınlanan duygusal, dram gençlik dizisi Melekler Korusun'da İpek Taşkır adlı üniversite öğrencisi bir karakteri başarıyla oynadı. Dizi 73. Bölümü ile son kez ekranlarda görüldü.

Özpirinçci, ayrıca 2010 yılında vizyona giren Zülfü Livaneli'nin yönettiği Veda filminde Fikriye Hanım karakterini oynamıştır.

Ayrıca 2010'da Show Tv kanalında yayınlanan ve 11. Bölümü ile yayınından kaldırılan Deli Saraylı isimli dizide altı dil bilen "Dilruba" karakterini canlandırmaktaydı.

Anadolu Kartalları filminde Üstteğmen Ayşe Dinçer'i canlandırdı.

ATV'de yayınlanan Al Yazmalım dizisinde ise baş rol olan Asiye karakterini oynamıştır ve TRT Okul'da yayınlanan Toplu Hayat adlı programda sunuculuk yaptı.

Kayıp filminde de rol almıştır. Aramızda Kalsın adlı dizide Görkem karakterini canlandırmıştır. 2014 yılında çekilen Karışık Kaset filminin başrol oyuncusu İrem karakterini canlandırmıştır. 2015 yılı Şubat ayında başlayan Aşk Yeniden dizisinde Zeynep karakterini canlandırmaktadır. 29 Kasım 2015 akşamı gerçekleştirilen 42. Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Kadın Komedi Oyuncusu ödülünü kazanmıştır.

12 Nisan 2013 tarihinde Engin Altan Düzyatan ile nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımlarını atmışlardır. 2013 yılında karşılıklı karar vererek ayrılmışlardır.

Özge Özpirinçci Hangi Dizi ve Filmlerde Rol Almıştır?

2007-2011    Cesaretin Var Mı Aşka    Ebru    
2008             Kavak Yelleri    Ada    
2009-2010    Melekler Korusun    İpek Taşkır Üstündağ    
2010             Deli Saraylı    Dilruba    
2011-2012    Al Yazmalım    Asiye    
2012            Ağır Roman Yeni Dünya    Zehir Ahu    
2013            Tatar Ramazan    Alin Terziyan    
2014             Aramızda Kalsın    Görkem    
2015-2016    Aşk Yeniden    Zeynep Taşkın Şekercizade
2010             Veda    Fikriye    
2011             Anadolu Kartalları    Ayşe Dinçer    
2012             Kayıp        
2014             Karışık Kaset    İrem    

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.