Özge Yağız Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Yemin Dizisinin Reyhanı Kim

Özge Yağız Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Yemin Dizisinin Reyhanı Kim

Şu sıralar Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisinde, Reyhan karakterini canlandıran Özge Yağız Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Özge Yağız, 1997 doğumludur. İlk oyunculuk deneyimini Adını Sen Koy dizisi ile yaşayan Özge Yağız kimdir hakkında merak edilenler haberimizde... Özge Yağız kimdir nereli ve kaç yaşında?

Özge Yağız Adını Sen Koy dizisinden sonra ilk başrol deneyimini Karamel filmin yeni dizisi Yemin’de yaşayacak. Sonradan dahil olduğu Adını Sen Koy dizisinde hayat verdiği Zeliha karakteri ile çok sevilmiş ve güzelliği ile izleyiciyi yeteneği ile yapımcıları büyülemişti.

Adını Sen Koy dizisinden sonra kendisine gelen bir çok teklif arasından senarist ve yapımcı Nazmiye Yılmaz’ın teklifini kabul ede Özge Yağız yine bir günlük dizi olan Yemin’de hayat vereceği Reyhan karakteri ile zorlu bir maratonun içine girecek.

Özge Yağız Kimdir?

Özge Yağız, 10 Nisan 1997 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Başkent Üniversitesi İletişim Bilimleri Akademisi mezunudur. İlk oyunculuk deneyimini 2017 yılında yayınlanan Adını sen Koy dizisi ile yaşayan Özge Yağız, şimdilerde Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisinde Reyhan karakterine hayat veren Özge Yağız, 1.69 metre boyunda, 52 kilo ve Koç burcudur.

Özge Yağız'ın rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Yemin (Reyhan) (TV Dizisi)
2017 – Adını Sen Koy (Zeliha) (TV Dizisi)

Hasan Güngör menajerliğin oyuncusu olan Özge Yağız daha çok genç bir oyuncudur. Şuanda 22 yaşının içinde olan Özge Yağız suru güzelliği ile izleyiciyi büyülemektedir. Geleceğin kadın başrol oyuncuları arasında gösterile Özge Yağız özellikle başarılı oyunculuğu ile çok beğenilmektedir. Oynadığı her rolün hakkını sonuna dek vermeye çalışan Özge Yağız oyunculuk becerilerini ise Başkent İletişim Bilimleri Akademisinde aldığı iletişim derslerine ve No10Studios da aldığı oyunculuk derslerine borçludur.

Özge Yağız Kaç Yaşında?

Özge Yağız şuanda 22 yaşındadır.

Özge Yağız’ın Sevgilisi Kim?

Özge Yağız’ın bilinen bir sevgilisi yoktur; zaten daha yaşı çok küçüktür.

Yemin Dizisi Reyhan Kimdir?

Yemin dizisinde Reyhan 20’li yaşlarda yetim bir kızdır. Hayatın sillesini daha çocukluk döneminde yiyen Reyhan hem annesiz hemde babasız büyümüştür. Bu zor günlerinde Reyhan’a en büyük destek ise İstanbul’da yaşayan Fikert beyden gelmiştir. Fikret bey Reyhan’ı çocukluktan beri tanımaktadır ve Reyhan’ın ne kadar sorumluluk sahibi aklı başında ve kalbinde en küçük bir kötülük olmayan bir kız olduğunun farkındadır. Fikret bey Reyhan’ı oğlu Emir ile evlendirmek ister; ama Emir ile Reyhan taban tabana zıt iki karakterdir.

Reyhan babası gibi sevdiği Fikret beyi kırmaz ve oğlu ile evlenmeyi kabul eder. Reyhan Emir’e aşık olmasa da verdiği söz nedeniyle onunla evlenmeyi kabul eder ancak  sorumsuz ve vurdum duymaz bir genç olan Emir ona asla dokunmayacağına yemin ederek işleri daha da içinden çıkılmaz bir hal aldırır.

YEMİN DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan'ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum'a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir'le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet'e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir'e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet'in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır. Oğlu için büyük planları olan Cavidan ise gelin olarak taşralı bir kıza asla rıza göstermeyecek, imzalar atıldıktan sonra da evliliklerini bitirmek için elinden geleni yapacaktır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.