Pamuk Prenses ve Avcı 2 Filminin Konusu Nedir? Pamuk Prenses ve Avcı 2 filmi oyuncuları kimlerdir?

Pamuk Prenses ve Avcı 2 Filminin Konusu Nedir? Pamuk Prenses ve Avcı 2 filmi oyuncuları kimlerdir?

Başrollerinde Chris Hemsworth, Charlize Theron, Jessica Chastain'ın oynadığı Pamuk Prenses ve Avcı 2 filmi bu akşam ekranlara geliyor. Büyük heyecanla beklenen Pamuk Prenses ve Avcı 2 filmi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik.

Başrollerinde Chris Hemsworth, Charlize Theron, Jessica Chastain'ın oynadığı Pamuk Prenses ve Avcı 2 filmi bu akşam ekranlara geliyor. Büyük heyecanla beklenen Pamuk Prenses ve Avcı 2 filmi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Peki Pamuk Prenses ve Avcı 2 filmi konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir?

PAMUK PRENSES VE AVCI 2 FİLMİNİN KONUSU

Kötü kraliçe Revenna geri dönüyor!

Özel yeteneklere sahip bir kraliçe olan Freya, küçük kardeş Ravenna’nın öldüğünü haber alır. Hiç vakit kaybetmeden kardeşini yeniden canlandırmak için uğraşır. Bunun için büyücü kadının yardımına ihtiyaç duymaktadır. Sihirli aynayı kullanmayı başaran büyücü Ravenna’nın geri gelmesini sağlar. Şimdi iki kardeş el birliği yaparak kötülükler yayacaklardır. Kardeşleri durdurmanın bir yolu bulunmaktadır. Daha önce kurallara uymayıp sürülen avcı Eric ve Sara’nın liderliğinde güçlü avcılar güçlerini birleştirmelidir. İlk görevleri aynayı geri almak olacaktır.

PAMUK PRENSES VE AVCI 2 FİLMİ OYUNCULARI

Chris Hemsworth,
Charlize Theron,
Jessica Chastain

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.