Parkede Hedef Galibiyet

Parkede Hedef Galibiyet

Voleybol Efeler Ligi'nde onuncu hafta randevusunda pazar günü saat 15.30'da Afyon Belediye Yüntaş'ı İnegöl'de ağırlayacak olan İnegöl Belediyespor'da...

Voleybol Efeler Ligi'nde onuncu hafta randevusunda pazar günü saat 15.30'da Afyon Belediye Yüntaş'ı İnegöl'de ağırlayacak olan İnegöl Belediyespor'da hedef galibiyet.

Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor'un antrenörü Levent Zoroğlu, 11 Aralık Pazar günü saat 15.30'da İnegöl Spor Salonunda ağırlayacakları Afyon Belediye Yüntaş ile 18 Aralık Pazar günü ağırlayacakarı MSK Urfa maçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. İnegöl Spor Salonu'ndaki antrenman öncesi açıklama yapan Levent Zoroğlu, "9 hafta geride kaldı. Hedeflediğimiz yerde ve puandayız. Bizim için gayet güzel geçti. Tabiî ki çok fazla alabileceğimiz puan vardı ama takım inanılmaz mücadele ediyor, güzel oyun oynuyor. Zevk veren bir oyun oynuyor. Çeşitli olumsuzluklara rağmen şuan bence gayet iyi durumdayız. Son 2 maçımız kaldı. Bundan önceki maçlarda daha net cümlelerden çok olmasını istediğimiz cümleler kullanıyorduk. Artık net cümleler kullanabiliriz. Bu iki maç bizim hedef maçımız. Kesinlikle galip gelmek istiyoruz. Evimizde puan vermek istemiyoruz. Çünkü birebir rakibimiz olan takımlarla oynayacağız. Oyun için hazırlıklarımız devam ediyor. Çok şükür sakatlıklarımız daha önce söylediğimiz gibi iyileşti. Tam takım hazırlıklara devem ediyoruz. Yeni bir transferimiz var. O da artık takıma adapte oldu. Dediğim gibi Ayfon ve Urfa maçlarında hedefimiz kesinlikle galibiyet, iyi oyun, iyi mücadele. Devreye iyi bir yerde, iyi puanlarla girmek istiyoruz. Her zaman söylediğim gibi seyircilerimizin özellikle ama özellikle bu iki maçta desteklerine ihtiyacımız var. Bizi yalnız bırakmasınlar. Bizde onlara güzel oyunla, güzel mücadeleyle, güzel bir galibiyeti hediye etmek istiyoruz" dedi.

Parkede Hedef Galibiyet

Parkede Hedef Galibiyet

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.